perjantai 27. kesäkuuta 2014

black with a hint of orange

 photo P1011599_zps80d0f941.jpg
 photo P1011638_zpsd62e4a47.jpg
 photo P1011601_zps3601199e.jpg
 photo P1011627_zps52b971fe.jpg
Bleiseri BikBok (Riikan), housut BikBok, toppi ja laukku Primark, risti Antti Asplund ja kengät Nike

J: Löysin yhdet unohtuneet asukuvat ja päätin tulla postailemaan ne paremman puutteessa. Tämä on parin viikon takaa lauantailta lauantailta, jolloin  oli blogikirppis. Olisi kiva ottaa vähään tuoreempaa materiaalia, mutta totta puhuen mä oon hengannut kollarit ja toppi päällä pian kaksi viikkoa. Se on mun vastaisku kylmälle kesälle. Ei vaan jaksa laittaa mitään pitkiä housuja ja puhumattakaan takista, kun upouudet kesävaatteet lojuvat käyttämättöminä kaapin hyllyllä!
Tänään näytti jo vähän lupaavammalta, sillä mun herätessä aurinko paistoi. Siis ihan oikeasti! Mä optimistina vedin päälleni shortsit ja topin ja suunnitelmissa oli aamupala parvekkeella. Kahvin tiputtua aurinko oli kuitenkin jo pilvessä ja mä nyt jumitan tässä koneella, höh.

Tänään pitäisi mennä kiertelemään kauppoja ja etsimään juhlakenkiä huomisiin häihin. Olen taas ajoissa tämän asian kanssa! Mekon sain eilen Riikalta lainaan. Se ei ole täydellinen juhlamekko, mutta kelpaa tähän hätään. Katsotaan jos ehdittäisiin ottamaan lauantaina ennen häihin lähtöä juhla-asukuvia ;) 

3 kommenttia:

  1. love your look

    http://amandachic.com/about/noticias/my-essentials-denim-shorts-for-summer.html

    VastaaPoista
  2. love your look

    http://amandachic.com/about/noticias/my-essentials-denim-shorts-for-summer.html

    VastaaPoista