keskiviikko 14. toukokuuta 2014

yksi (tennariton) asu

 photo riikkasu1_zps7bced08a.jpg
 photo riikkasu3_zps3a944d6b.jpg
 photo riikkasu4_zps49a6e007.jpg
 photo riikkasu2_zps5af7cda6.jpg
 photo riikkasu5_zps63e92db4.jpg
Takki ja nelue H&M, farkut Zara, toppi Primrk, kengät Skopunkten, koru Pieces (blogin kautta saatu), laukku Glitter (blogin kautta saatu)

R: Terveisiä Tukholmasta! Meillä oli oikeen mukava miniloma, syötiin paljon ja otetiin rennosti. Teen myöhemmin postauksen Tukholman kuvista, en jaksa alkaa niitä nyt heti käymään läpi. Tultiin tosiaan iltapäivällä takaisin Turkuun ja äsken käytiin kaupassa, kiva ostaa kaapit täyteen terveellistä ruokaa kun on tullut vähän herkuteltua viime päivinä.. Illalla menen vielä Jennan kanssa salille, pitääkin ottaa kunnon loppukiri treenailun kanssa, puolimaraton lähestyy kamalaa vauhtia.

Nämä kuvat on äitienpäivältä, kun pysähdyttiin Hajalan tielle ottamaan asukuvia ja saatiinkin kovasta tuulesta ja pienestä ruuhkasta (tuolla ruuhka on yksi auto kolmen minuutin välein) huolimatta kivoja kuvia otettuja. Jennan asun voi kurkata täältä. Huomatkaa muuten, että mulla oli kerrankin jotkut muut kengät kun tennarit tai lenkkarit! Noi Skopunktenin mustat nilkkurit on yhdet mun eniten käyttämistäni, vaikka ne ei kovin usein täällä blogin puolella vilahtelekaan. Usein käytän tällaisia vähän siistimpiä töissä ja vapaa-ajalla sitten enemmän lenkkareita ja tennareita.

Tuntuu että olisin ollut poissa blogin puolelta kauemminkin, vaikka just eilen laivalla kirjoitin laina-ASUSilla aamulla julkaistun postauksen valmiiksi. Jotenkin vaan niin eri postailla jostain muualta kun tästä omalta läppäriltä! Ja nyt ehdin pitkästä aikaa lukemaan muiden blogejakin, viime viikkoina ei oikeen ole ehtinyt. Mulla on onneksi koko loppu viikko lomaa, joten nyt ehtii tehdä kaikkea, mitä normaalisti ei ehdi! Rentoa loppuviikkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti