torstai 1. toukokuuta 2014

viimeinen opiskelijavappu

J: Mun vappufiilikset oli vielä alkuviikosta aika samaa luokkaa kun Riikan. Onko pakko juhlia jos ei jaksa? Fiilikset ei yhtään noussut eilen kun kiirehdittiin Teemun kanssa töiden jälkeen Prismaan ostaa vappuruokia. Iso virhe. Muutama muukin oli siellä. Saatiin kuitenkin ostokset tehtyä ja noin tunnin aikataulusta myöhässä sain vedettyä pitkästä aikaa haalarit jalkaan, laittaa yo-lakin päähän ja lähteä kavereiden kanssa jokirantaa nauttimaan viimeisistä auringonsäteistä ja Happy Joesta..


Hengailtiin vaan, juteltiin syvällisiä ja vähän vähemmän syvällisiä ja mietittiin, että mihin meidän yhteiset viisi opiskeluvuotta on kadonnut! Yksi kavereistani sai juuri gradulle kansitusluvan ja kahden muunkin opinnot alkaa olla aika paketissa. Mä tuun vähän jälkijunassa välivuoteni takia, mutta kuitenkin meidän yhteinen opiskelijaelämä alkaa olla ohi. Onneksi ystävyys säilyy silti! Oli siis lopulta hyvä idea viettää viimeinen opiskelijavappu yhdessä, oli oikein onnistunut ilta. Onneksi otin itseäni niskasta kiinni ja lähdin ulos.


Olin tosin jo kahdentoista jälkeen kotona nukkumassa ja heräsin aamulla pirteenä odottelemaan vappubrunssia. Ei kyllä taida päästä tänään ulos piknikille, mutta onneksi varasuunnitelmana on brunssi olohuoneen lattialla. Maistuu se ruoka siellä varmaan yhtä hyvältä;) Oon kyllä niin tyytyväinen, ettei tullut eilen joutua enempää tai lähdettyä jatkamaan iltaa mihinkään baariin. Sain jo pelkästään siellä jokirannassa yliannostuksen kännisistä ihmisistä ja ei olisi jaksanut katsella mitään tälläista! Taidan olla jo vähän vanha ;) Mites muiden vappu on mennyt? 

Ps. Tämä kuvaa myös hyvin mun vappua! :D

6 kommenttia:

 1. Sama, ei vois vähempää kiinnostaa juoda övereitä ja sitte viettää krapulassa koko seuraava päivä.... Mulla on myös se, että koska oon viimeset 3v ollu vaput (ja muutki juhlat...) aina töissä, niin ei sitä juhlintaa enää suunnittelekaan/kaipaile. Varsinkin kun siellä töissä tulee nähtyä juurikin niitä kännisiä tyyppejä! Just tollanen suht rauhallinen ilta ois ollu mun makuun, jos olisin ollu vapaalla...

  Hyvät linkit olit löytänyt, osuvat ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin melkein toivoin, että olisi työpaikka jossa voisi olla piilossa vapulta :D Ja saisi hyvät rahatkin..

   Poista
 2. Hyvä tekosyy oli mulla pysyä kotona, kun olin oikeesti kipeenä vappuna, heheh :D niin tutun näköistä menoa noissa linkin kuvissa......!! Yök :D
  Toi brunssi kuulostaa kivalta!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei! Ei sekään kyllä kivalta kuulosta :/ Brussi oli kiva :P

   Poista
 3. Eikä, mä nauroin ääneen noita yökerhokuvia :D :D
  Iteki kävin keskiviikkona kaverin kanssa kaupungilla pyörimässä ja se kännisten ihmisten meno oli kyllä niin kauheeta katottavaa aika ajoin, että meni vaan hermo siellä tungoksessa.

  VastaaPoista