tiistai 6. toukokuuta 2014

tummat silmänaluset piiloon!

J: Mä harvoin jaksan kirjoitella mistään kauneusjutuista, sillä en todellakaan ole asiantuntija ja koen, ettei mulla ole sillä saralla mitään jaettavaa kenellekään. Nyt viime aikoina on kuitenkin ihan sattumalta tullut vastaan pari niin täydellistä tuotetta, että on siirryttävä oman mukavuusalueen ulkopuolelle ja kirjoitettava aiheesta. Mun Englannista ostettu suosikki silmänympärysvoide loppui jokin aika sitten ja mietin kauan, että minkä ostaisin tilalle. En ehtinyt onneksi ostaa vielä mitään, sillä pääsin testiryhmän kautta testaan uutta Vichy Idealian uutta silmänympärysvoidetta. Se on tarkoitettu tummiin silmänaluksiin ja väsymyksen merkkeihin, joten just sopiva mulle. Olen nyt testaillut tuotetta muutaman viikon ja olen kyllä tyytyväinen! Huomaan itsekin, että tummat silmänaluset ovat vähän vaalentuneet (tai ehkä olen vaan nukkunut paremmin) ja se myös kosteuttaa ihoa paljon paremmin kuin se vanha. Tuossa on myös kätevä aplikaattori, jonka kanssa voidetta levitetään ja se annostelee aina sopivan määrän. Huomaan itse aina sormella levittäessä painavani ihan liian kovaa, mikä ei tee hyvää silmänympärysiholle.

Toinen suosikki on inspiration dayssä Lumenelta saatu Touch of Radiance valokynä. En ole koskaan testannut mitään muuta kuin Lumenen valokyniä ja olen ollut niihin aina tyytyväinen. Totta puhuttaessa, mä olen hyvin laiska käyttämään valokynää! Mulla saattaa vanhentua avattu tuubi, kun en vaan muista käyttää sitä. Tätä on tullut käytettyä nyt aika paljon mun taistelussa tummia silmänalusia vastaan, mutta jotenkin en vaan osaa käyttää sitä muualle kasvoihin. Pitäisi opetella. Luin juuri jostain ihan loistavan "oppaan" valokynän käyttöön, joka oli ihan kun mulle tehty. Linkittäisin, jos muistaisin missä se oli..

Onko tuttuja tuotteita? Mulle saa vinkkailla muistakin uutuuksista, nyt kun on kerrankin tällainen kausi menossa, että ehdin/jaksan testailla kaikkia uutuuksia :)

1 kommentti:

  1. Vaikuttaa hyviltä tuotteilta, pitää itsekin kyllä kokeilla :)

    VastaaPoista