lauantai 31. toukokuuta 2014

toukokuun viimeinen

 photo riikkape5_zps088c4298.jpg
 photo P1012715_zps00d9f499.jpg
 photo riikkape2_zpsc2e99b81.jpg
 photo riikkape7_zps47076221.jpg
 photo P1012681_zps82f72c41.jpg

 photo riikkape6_zpsed771f13.jpg
takki H&M, reppu Primark, paita ja housut Bikbok, kengät Converse

R: Käytiin eilen Jennan kanssa "kesälomareissulla" Salossa. Jennalla oli työasioita ja mä tietenkin käytin tilaisuuden hyväksi, että pääsisin torille herkuttelemaan. Salon torilla on kyllä Suomen parhaat torikahvilat, varsinkin Kurilan täytetyt patongit ja munkit on niiiin hyviä. Suosittelen kokeilemaan, jos joskus eksytte Saloon.

Samalla reissulle otettiin myös asukuvat. Ei kovin kesäiseltä näytä! Mä niin haluaisin ne helteet takaisin, nyt kun on lomakin. Olisi kiva pukeutua kesäisempiin vaatteisiin, ehdin ostaa yhdet tosi siistit sandaalitkin just ennen kun tämä takatalvi iski taas. Harmittavan ankea sää tänäänkin, kiva juhlia vesisateessa ylioppilasjuhlia.. Sillon kun mä pääsin ylioppilaaksi (eli 7!!!! vuotta sitten, apua, oonko jo näin vanha) oli ihanan aurinkoinen ja lämmin sää. Harmi ettei kaikille voi osua niin hyvä sää.

Nyt mun pitää yrittää herätä tähän päivään, olen ihan väsyneenä kahvikuppi toisessa kädessä kirjoittanut tätä postausta. Lähden kaverin mukaan Ikeaan, saa nähdä löydänkö itsekin jotain tosi tarpeellista ja välttämätöntä. Mukavaa viikonloppua kaikille!

6 kommenttia:

 1. Great outfit! I like your loose pants and leather bag pack :) xx Maja

  http://modern-muffin.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. Kurilan munkit! <3

  Hei ensi viikon lopulla pitäisi taas lämpöä olla tarjolla - onneksi ehdit kuvata tämän ihanan asun ennen niitä kelejä! :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En muuten ees syönyt munkkia :D Teki kyllä mieli.. :D Juu onneksi tulee taas vähän kesäisemmät säät!

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos, ne kyllä on. Ja sen lisäksi että ne on hienot, niin ne on maailman mukavimmat päällä!

   Poista