torstai 29. toukokuuta 2014

Throwback Thursday: Kemiö

J: Kotimaankohteella mennään taas tänään! Yksi syy sille on ihasti alkanut Suomen kesä, joka tosin loppui ennen kun pääsi edes kunnolla alkamaan. Kesäinen viikko jätti kuitenkin jälkensä muhun. Mulle tuli ihan hirveä mökkikuume. Yleensä mulla on matkakuume, mutta nyt haluan ne lämpimät ilmat takaisin ja Kemiöön meidän mökille makoilemaan, syömään hyvin, pelaamaan rantalentistä ja ottamaan aurinkoa. Viime kesänä en ehtinyt kunnolla mökille kuin yhden kerran. Tänä kesänä olisi tarkoitus laittaa paljon paremmaksi! 

Meidän mökki sijaitsee Kemiössä. Sinne on ihanan lyhyt matka niin Turusta kun Salostakin ja jo mökkimatkalla on ihania maisemia. Viime kesänä pysähdyttiin Riikan kanssa Rungonsalmensillalle ottamaan kuvia ja taisin tehdä niistä ihan oman postauksenkin. Tuolta meidän mökiltä on vielä reilu puolen tunnin matka Kemiön keskustaan, mutta silti siellä pitää käydä vähintään kerran kesässä jätskillä ja ihmettelemässä ruotsinkielistä menoa ;)


Selailin äsken vanhoja kuvia ja huomasin, että suurin osa oli toinen toistaan upeampia auringonlaskuja. Meidän mökin pihaan paistaa aina ilta-aurinko ja aurinko laskee ihan sinne meren toiselle puolelle kesäisin, joten sieltä saa todella mahtavia kuvia. Tai siis koko maisema on todella upea! Joka ilta taivas on hieman erivärinen ja aina pitää saada uusia ja uusia kuvia.. Parasta on se, kun meri on ihan tyyni ja voi lähteä soutelemaan. Olisi meidän veneessä pieni moottorikin, mutta ei osata (tai siis uskalleta) Riikan kanssa käyttää sitä! Kunnolla veneen kyytiin pääsee sillon kun pikkuveli on myös paikalla ;)


Pakko kyllä raivata mahdollisimman pian kalenterista tilaa ja lähteä mökkeilemään. Tulevana viikonloppuna olisi hyvin aikaa, mutta ilma ei oikein houkuttele mökille. Tuo ilma ei houkuttele oikein lenkillekään, mutta pakko silti lähteä juoksemaan vika pitkä lenkki ennnen puolimaratonia, apua. Hauskaa ylimääräistä vapaapäivää kaikille!

Oletteko jo ehtinyt mökille tänä kesänä?

5 kommenttia:

 1. Onpa ihania kesäisiä kuvia. Voisi väittää että olisi ainakin jo heinäkuu <3 kaunista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Mä vaan toivon, että olisi lämmin:)

   Poista
 2. vähänkö kiva toi eka kuva, WAU! :)

  by-mmaria.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tuolla maisemissa on helppo ottaa kivoja kuvia :)

   Poista
 3. Wow such amazing place!
  www.fashioncontenders.com

  VastaaPoista