lauantai 17. toukokuuta 2014

terveyskeskukseen vai muotikuviin?

J: Mulla on uusi pakkomielle! Olen ihastunut terveyssandaaleihin. Kiitos tästä kuuluu varmaan Saralle tai Lauralle, molempien blogeissa on vilahdellut aivan ihania asuja, jotka kruunaa kuin suoraan jostain terveyskeskuksesta jalkaan jääneet sandaalit. Mun kesäkenkä tilanne on oikeasti todella huono (kuljin viime kesän converseissa ja omistin yhden siistit balleriinat, jotka hajosi loppukesästä), joten voisin hyvin ostaa jotkut kivat sandaalit kesäksi! Tutkin vähän Nellyn* sandaalivalikoimaa ja löysin vaikka mitä kivaa!
Mulle sopii, että muoti on tällä hetkellä todella mukavuudenhaluista. Vai voiko lenkkareita tai terveyssandaaleja sanoa epämukaviksi? En ole niitä tyttöjä, jotka kuolaavat kalliiden korkokenkien perään ja jotka ostavat niitä vaan kauniin ulkonäön takia. Mun ei oikeasti koskaan tulisi käytettyä mitään korkeita korkoja, vaikka löytäisin kuinka upeat. En vaan osaa käyttää niitä. Siis kirjaimellisestikin, en mä osaisi kävellä millään 15cm piikkikoroilla! Tietty voisi aloittaa ja harjoitella pienillä, mutta noh.. Mulla ei vaan ole tarvetta ;)

Iskeekö terveyssandaalit? Haluan kuulla teidän mielipiteitä näistä!

*=mainoslinkki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti