sunnuntai 25. toukokuuta 2014

#polttarit

R: Oltiin tosiaan lauantaina ystävän polttareissa, oli tosi onnistunut päivä. En ollut ikinä aiemmin ollut polttareissa! Nämä polttarit oli ihan morsiamen tyyliset, kaasot olivat onnistuneet järjestelyissä ja ohjelmassa tosi hyvin ja kaikki oli mietitty ihan loppuun asti. Kaiken lisäksi sää oli ihan mielettömän hyvä, ei oikeasti olisi parempaa päivää voinut toivoa. Mä otin polttareissa paljon kuvia, mutta en viitsi kovin paljon niitä täällä kuvia julkaista, koska päivä oli kuitenkin morsiamen, eikä mun mielestä olisi kohteliasta kaikkia yksityiskohtia täällä julkaista. Tässä kuitenkin vähän tunnelmia päivältä.

 photo polttari4_zps15d1a725.jpg
 photo polttarit1oik_zps6aaca001.jpg
 photo polttari2_zps0e8cba24.jpg
 photo polttari3_zpsbf363a1a.jpg
 photo polttari8_zps4f65f032.jpg
 photo polttari6_zps6cb71c30.jpg
 photo polttari7_zps50cb746d.jpg

Kokonaisuudessaan päivä oli melko rauhallinen, ei mitään tyhmää nolaamista tai kännäämistä, vaan sopivasti kaikkea kivaa tekemistä ja ohjelmaa.  Polttareissa oli hauska sporttiteema, oltiin kaikki pukeuduttu teeman mukaisesti ja pinkkiin. Tasatunnein morsiamesta otettiin aina kuva, mun mielestä se oli tosi hauska idea! Parasta päivässä oli mun mielestä se kun käytiin kokeilemassa Crossfitiä! Pakko myöntää että vähän ihastuin lajiin (kuten arvelinkin..), mutta saa nyt nähdä onko mulla koskaan aikaa alkaa sitä harrastamaan. Kesällä en halua sitoutua ja syksyllä haluaisin jatkaa koripalloa, jolloin aika ei vaan riittäisi kaikkeen.

Polttaripäivän kruunasi ruokailu Blankossa, jossa oli kyllä mielettömän hyvää ruokaa. En ollut aiemmin käynyt Blankossa kun brunssilla, mutta varmasti kyllä menen joskus vielä uudelleen. Päivästä jäi kyllä hyvät muistot, onneksi morsiankin taisi tykätä ;) Illalla nukahdin ihan samantien kun pääsin kotiin, viimeinen ajatus taisi olla, että koska joku muu kaveri menisi naimisiin, että pääsisin taas polttareihin!

6 kommenttia:

 1. Hei mistä toi mikä-ikinä-virallinen-nimi-onkaan leffakyltti on? Edessä kanssa yhdet polttarit ja tuo olisi ihan mahtava idea ja varmasti tulisi jälkikäyttöä muutenkin :)

  -Salla-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oisko Tigeristä? En ole varma, mutta ainakin iso osa "polttarikrääsästä" oli sieltä :)

   Poista
 2. Ihana tunnelma välittyy kuvista, oli varmasti tosi hauskaa! :)

  VastaaPoista
 3. Vaikutti aivan ihanalta polttareilta! :)

  VastaaPoista