torstai 1. toukokuuta 2014

piknik olohuoneen lattialla

R: Mäkin pääsin tänään vähän vappufiilikseen, kun vietettiin kavereiden kanssa vappupäivää yhdessä. Piknik ulkona jäi tosin vaan haaveeksi, aamulla oli lunta! Tai okei, jotain räntää se taisi olla, mutta valkoista kakkaa anyway. Me päätettiin siis pitää piknik/brunssi kaverin luona ja hyvältä ne ruoat siinä olohuoneen lattiallakin maistui, oli ainakin huomattavasti nätimpi kattaus kun jossain piknikviltillä puistossa..

 photo vappu4_zpsf9be3851.jpg
 photo vappu3_zps53823af2.jpg
 photo vappu5_zps9eff3767.jpg

Leivoin eilen munkkeja, ne onnistui yllättävän hyvin. Eihän ne tänään enää niin hyviä ollut kun eilen vasta paistettuna lämpimänä, mutta kyllä ne ihan syötäviä tänäänkin oli (kukaan ei ainakaan valittanut..). Nyt on kyllä taas munkkikiintiö täynnä. Lisäksi sain vuoden ensimmäiset (ja viimeiset) simat. Ja tietenkin nakkeja ja perunasalaattia ja vaikka mitä muuta herkkua. Meillä oli taas liikaa ruokaa.. Ehdin alkuviikolla jo kriiseillä sitäkin, että nyt kun on vappu niin tulee syötyä arkenakin herkkuja, vaikka yleensä yritän pitää sen herkuttelun siinä viikonlopussa. Sitten muistin, että maailmassa on paljon suurempiakin ongelmia kun se, syönkö mä arkena herkkuja.

 photo vappu2_zps53ab8cc1.jpg
 photo vappu1_zpsf9bcf4fe.jpg
Pakollinen ennen ruokaa -sometus

Mun vapaapäivät jatkuu onneksi vielä huomenna, ihana kun on tällainen miniloma. Ja sitten onkin enää viikko töitä ennen seuraavaa lomaa, jee! Huomenna ajateltiin kuvata Jennan kanssa vähän materiaalia blogiin, kivoja juttuja tiedossa (mm. arvonta pitkästä aikaa!). Throwback Thursday -postaus siirtyy myös huomiselle, ei oltu kumpikaan ajoissa tajuttu että tänään on torstai. Noo, ehkä se ei ole niin tarkkaa!

4 kommenttia: