maanantai 12. toukokuuta 2014

mustaa ja valkoista keskellä tietä

J: Kerrankin mulla on oikein jonoksi asti asukuvia odottamassa julkaisuvuoroaan! Ajattelin nyt aloittaa eilisillä, sillä näistä kuvista tuli taas tosi kivoja mun mielestä. Pysähdyttiin matkalla Turusta Saloon taas kuvailemaan tuonne keskelle tietä. Siellä on aina niin kiva tunnelma ja rauhallista.

 photo jennasu13_zpsa5418a25.jpg
 photo jennasu32_zps6b114721.jpg
 photo jennasu72_zpsd83551a3.jpg  photo jennasu42_zpscc5a00d0.jpg
Takki New Yorker, housut ja reppu Primark, t-paita H&M, kengät Office, korvikset Next

Kuvien katselun jälkeen voisin nimetä nuo housut perseen suurentaja housiksi, eikä nyt millään hyvällä ja trendikkäällä tavalla. Täytyy kyllä varmaan hyväksyä se tosia asia, että kaikissa kivoissa ja löysissä housuissa peppu näyttää aina isolta. :D Noi on kuitenkin niin kivat. Ostin ne reilu vuosi sitten Primarkista, enkä olisi sillon uskonut niiden olevan mun lempparit vielä tänäkin keväänä ja nyt itseasiassa kaupat pursuilevat vähän samantyylisiä. Hyvä ostos siis! Myös kengät on mun viime kevään hankintoja. Olin unohtanut ne ihan kokonaan, mutta onneksi törmäsin niihin viikonloppuna kirppiskamoja metsästäessä. 

Kirppiskamoista puheen ollen, vietiin eilen Riikan kanssa kaksi isoa kassillista kirpputorikamoja Halikkoon porukoilla odottelemaan ja huomisesta kello kymmenestä niitä voi mennä penkomaan Kirpputori Aarresaaresta. Menen tänään illalla viemään ne sinne ja voisin samalla koittaa vaikka kuvailla parhaita paloja tänne. Suunnittelin myös jääväni Saloon yöksi ja huomenna kiertää ajan kanssa muutkin Salon kirpputorit jos ei tule hälytystä töihin. Sijaisuuksia tehdessä rasittavinta on se, että silloin kun olisi aikaa tehdä töitä (eli vaikka tällä viikolla) ei tule mitään hommia ja silloin kun ei olisi aikaa (pari viikkoa sitten) vuoroja sateli ovista ja ikkunoista! Onneksi tämä "lomailu" on myös ihan kivaa ja jos tulee tylsää, kaksi paksua tenttikirjaa piristää varmasti. Nyt kuitenkin toisen mukavan puuhan pariin, eli siivoamaan! Hauskaa maanantaita kaikille!!

4 kommenttia: