torstai 22. toukokuuta 2014

Muistakaa osallistua arvontaan!

J: Miten menee? Olettehan nauttineet aurinkoisista ilmoista? Mun viime päivät ovat menneet enimmäkseen sisällä tenttiin lukiessa ja samaa ohjelmaa olisi tiedossa koko loppuviikoksi, tylsää! Olen lukemisen lisäksi käyttänyt taas ihan liikaa aikaa osallistumalla kaikkiin mahdollisiin nettikilpailun. Niin ja Instagram-kisoihin myös, ne ovat mun uusin villitys! Siellä ruutujen toisella puolella ollaan aika usein kateellisia mun ja Riikan kaikista arvontavoitoista, joten ajattelin nyt vinkata teillekin yhdestä kivasta arvonnasta vielä ennen sen päättymistä..

 photo voitto_zps7dd6bec9.jpg

Eli TÄÄLLÄ pääsee osallistumaan meidän ja Cailapin yhteistyössä toteutettuun arvontaan, jossa voi voittaa kasan kivoja hisjuttuja. Nyt siis pikaisesti osallistumaan, aikaa on enää tämä päivä. Katsoin äsken osallistujamäärää ja näyttää siltä, että ihan hyvät mahdollisuudet on voittaa nuo kaikki itselleen. Onnea kaikille tasapuolisesti!

2 kommenttia:

 1. Moikka, oon lukenut teidän blogia jo kauan ja tykänny tosi paljon! Mulla olis Jennille muutama kysymys kun oon tulossa raumaan lo sovkokeeseen kesäkuussa: millanen sovkoe sulla oli tai oot kuullu muilla? Ootko tykänny koulusta tai opiskeluista yleisesti? Entä Raumalta opiskelukaupunkina?
  Luin sen opiskelupostauksen kyllä mutta tällaset jäi vielä mietittymään, kiitos jo etukäteen jos jaksat vastata :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon Jenna :D Mun tekis mieli sanoa, että älä hae Raumalle! :D Mut oon näköjään jo hakenut, eli ei voi mitään.. Siellä on asiat aika kurjasti tällä hetkellä, opiskelijoiden vikatkin palvelut viedään ja tilat on supistettu minimiin, jotta okl saadaan pysyy Raumalla :,( Mä itse kyllä pidin siitä paljon ja olen todella onnellinen, että sain opiskella siellä Rauman "kulta-aikoina", eli kun oli vielä kaikki opiskelijatilat jäljellä. Vaan hyviä muistoja! Tosin henkilökunta on edelleen tosi mukanaa ja seminaarimäki on alueena varmaan yksi Suomen kauneimmista kampuksista <3

   Mulla oli viisi vuotta sitten vaan haastattelu, joka tehtiin ennakkotehtävän perusteella (noin 2 sivua siitä, miksi haluaa opiskelemaan luokanopettajaksi). Se kesti noin 30min ja kaksi haastatteli. Nykyisestä en valitettavasti tiedä mitään. Lycka till! ;) Kerro sitten, että pääsetkö sisälle!:)

   Poista