tiistai 27. toukokuuta 2014

millainen mekko häävieraalle?

R: Mä ajattelin kerrankin olla ajoissa ja aloin jo nyt etsiä mekkoa eräisiin kesähäihin. Okei, niihin on kuukausi aikaa, mutta moni muu olisi tässä vaiheessa varmaan jo ostanut mekon, mä etsin perinteisesti joka juhlaan mekkoa vielä edellisellä viikolla.. Kaupat on tällä hetkellä täynnä erilaisia mekkovaihtoehtoja, joten luulisi sopivan löytyvän. Mutta miten ihmeessä osaan päättää millaisen haluan? Keräsin tähän vähän mekkoinspiraatiota Nellyn valikoimasta.

 photo mekot1_zpsc07bb4f8.jpg

Sen verran olen miettinyt, että haluaisin mieluiten ehkä olkaimettoman mekon. Mun mielestä tuubiyläosa sopii parhaiten mun kropalle ja tiedän, että sellaiselle mekolle olisi varmasti käyttöä jatkossakin. Mutta toisaalta houkuttelisi joku tuollainen vähän erikoisempi, esimerkiksi toi ensimmäinen kukkamekko näyttää mielettömän hyvältä. En tosin tiedä onko se pituuden ja tuon "aukon" puolesta niin hyvä häihin.. Kukkakuosi näyttää  tosi hyvältä ja sopii kesäjuhliin. 

 photo mekot2_zps13c4c062.jpg

Näistä mekoista pidän kaikista, eniten ehkä hieman yllättäen tuosta ensimmäisestä. Pelkään kuitenkin, että tuollainen malli ei sovi mulle, pitäisi päästä kauppaan sovittelemaan! Keltainen olisi ihana, mutta ainakin mun mielestä keltaisen mekon kanssa täytyy kyllä olla hyvin ruskettunut. Ja mä vähän epäilen omaa rusketustani, varsinkin nyt kun se kesä taisi jo loppua.. Pitää varmaan käydä jossain suihkurusketuksessa, jos päädyn ostamaan keltaisen mekon.

 photo Documents60_zpsa0ec366c.jpg

Mitäs sanotte maksimekoista häissä, ei vai juu? Tästähän on monia mielipiteitä, joidenkin mielestä pitkä mekko on ainoastaan morsiamen juttu. Toisaalta maksimekot ovat viime vuosina yleistyneet tosi paljon, joten en tiedä onko se mikään suuri rike, jos vieras valitsee maksimekon. Kunhan ei sentään valkoista maksimekkoa! Mä itse en ehkä laittaisi maksimekkoa, ihan vaan sen vuoksi, että tykkään enemmän olla lyhyellä mekolla. En kuitenkaan katsoisi mitenkään paheksuen, jos jollain olisi pitkä mekko. Häät on kuitenkin hääparin näköiset, ehkä joillekin se tiukka etiketti voikin olla tärkeä?

Millaisen mekon te valitsisitte? 

Postaus toteutetty yhteistyössä Nellyn kanssa, sisältää mainoslinkkejä

2 kommenttia:

  1. Mä harkitsin maksimekkoa kyseisiin häihin, ja morsian vähän siitä nihkeili. Tai siis lähinnä siitä, että se on helposti liian hieno tai liian hellemekko. Linkittelin vaihtoehtoja eikä löydetty sellasta joka olis kummankin mieleen :D eli turvallisempaa vois olla tyytyä lyhyeen ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ok, hyvä tietää :D Onhan se lyhyempi turvallisin vaihtoehto..

      Poista