tiistai 27. toukokuuta 2014

lisää treenipostauksia?

R: Oltiin tänään Jennan kanssa salilla ja alettiin pohtia, miksi postataan niin harvoin mitään treenijuttuja. Me molemmat kuitenkin treenataan tällä hetkellä melko paljon, normaalisti 4-6 kertaa viikossa, joten treenaaminen ja kaikki siihen liittyvä on tosi iso osa arkea.

Mun asenne treenaamiseen ja syömiseen on suurista treenimääristä huolimatta melko rento. Treenit ei ole rentoja, mutta ajattelutapa on. Okei, lähestyvä puolimaraton on aiheuttanut välillä sellasta "pakko mennä lenkille" ajattelua, mutta normaalisti en treenaa siksi, että se olisi pakko. Treenaan siksi, että tykkään siitä. Oikeasti, ehkä paras fiilis tulee siitä, kun oma kroppa tekee jotain, mihin se ei ole ennen pystynyt. On se sitten 15 kilometrin juoksu ennätysaikaan tai uusi leaunvetoennätys. Lauantaina crossfitiin tutustumisen jälkeen mun oli pakko yrittää kiivetä lapsuusmuistot mielessä salin katosta roikkunutta köyttä ylös. Ja mä pääsin helposti kiipeämään. Oikeen pelästyin, kun huomasin miten ylhäällä olen. En mä ennen olisi pystynyt!


Tykkään itse lukea blogeista treenikuulumisia aina sillon tällöin ja saan niistä paljon motivaatiota ja vinkkejä omaan treeniin. Siksi onkin jotenkin hassua, että omassa blogissa treenipostauksia on tosi harvoin. En vaan tiedä, mitä treeneistä kirjoittaisin, kun ne on niin arkea ja en koe olevani mikään ammattilainen tällä alalla. En tosin ole mikään muodin tai tyylin ammattilainenkaan ja silti jaan täällä kuvia asuistani. Ristiriitaista? Vaikea uskoa, että joku inspiroituisi mun treeneistä, vaikka itsekin inspiroidun ehkä eniten just kaltaisteni "tavisten" treeneistä ja edistymisestä. Yksi ongelma treenipostauksissa on myös se, etttä mun mielestä blogissa tärkeää on laadukkaat kuvat ja en tiedä voiko näitä salilla räpsittyjä kännykkäkuvia kutsua laadukkaiksi.. Silti kuitenkin haluaisin jotenkin saada treenailun enemmän osaksi tätä meidän blogia.

En seuraa säännöllisesti kovinkaan montaa treeniblogia, mutta pakko myöntää että Metallisydän-blogin jutut on ihan parhaita. Sen lisäksi että sieltä löytyy ihan käyttökelpoisia treenivinkkejä, niin sieltä löytyy ihan parasta huumoria. Kannattaa lukea ainakin tämä postaus, jos on aina miettinyt mitä eroa on mm. bikinifittnessillä ja bodyfittnessillä. Mä ainakin opin paljon uutta ;)


Nämä kuvat on otettu tänään. Tehtiin salilla olkapäitä, rintaa ja vähän hauista. Aloitettiin penkkipunnerruksella ja  lopetettiin leuanvetoihin. Onnistunut treeni ja viimeisissä leuanvedoissa tärisi ihan koko kroppa.  Josku mä laitoin tavoitteeksi, että saan 10 leuanvetoa putkeen kesän alkuun mennessä. Se ei tule toteutumaan, harmi kyllä, mutta jos kesän lopulla se jo menisi? Tykkään haasteista, joten heti kun saan sen suurimman haasteen (puolimaratonin..) pois alta, niin alan keskittyä enemmän tuohon leuanvetohaasteeseen.

Mitä te tykkäätte treenipostauksista lifestyleblogeissa? Olisiko kiinnostusta lukea joskus meidän treeneistä? Ei siis mitään viikottaisia treenipäiväkirjoja, vaan ehkä joskus jotain hyväksi havaittuja liikkeitä, vinkkejä tai ihan vaan raporttia edistymisestä tai mietteitä treenaamiseen liittyen? Puolimaraton kuulumisia ainakin on tulossa taas lähiaikoina!

12 kommenttia:

 1. Ehdottomasti treenijuttuja! :) On totta, että blogin kautta tulee kuva, että treenaatte paljon, mutta kuitenkaan konkreettisesti siitä liikunnasta ei kauheasti ole ollut täysin omia postauksia. Joten jatkossa erittäin mielellään lukisin niitä :)

  VastaaPoista
 2. Ehdottomasti lisää treenijuttuja! :) Vaikka lempiliikkeitä mitä tykkäätte tehdä jne :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ehkä joku sellainen postaus voitaiisin joskus kyllä toteuttaa :)

   Poista
 3. Kiinnostaa! :) noi aiemmat juoksutreeneistä kuvat oli tosi kivoja! Salilla voi olla joskus hankalaa ottaa kameraa mukaan, jos on paljon ihmisiä siellä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Joo salilla ei ole kiva ottaa kuvia, en tykkää ottaa siellä edes kännykällä.. Paitsi jos on tyhjää ;D

   Poista
 4. Olen samaa mieltä edellisten kommentoijien kanssa, kiinnostaa!

  VastaaPoista