keskiviikko 21. toukokuuta 2014

kuvailua ilta-auringossa

R: Huomenta! Halusin tulla pikaisesti postaamaan teille mun maanantaisen asun ennen kun aloitan työt. Mä heräsin ihan pirteänä tänään jo seitsemältä, hassua kun öisin on niin valoisaa. Jotenkin en vieläkään oikeasti voi uskoa että pian on jo kesäkuu. On kyllä huomattavasti helpompi aamuisin herätä kun on valoisaa.. Maanantaina selvisin jopa ilman aamukahvia! Joskus tammikuun pimeydessä mun aivot ei yksinkertaisesti vaan toimi ilman kahvia ja sitä oli pakko saada aina ennen kun edes yritin tehdä yhtään mitään.

 photo riikka6_zps864485a8.jpg
 photo riikka1_zps114e2774.jpg
 photo riikka3_zps73a3efdd.jpg
 photo riikka8_zpsb110787d.jpg
 photo riikka7_zps9be76dff.jpg
 photo riikka5_zps84c01906.jpg
 photo riikka9_zps0a34a4c3.jpg
bleiseri Bikbok, t-paita Seppälä, housut Zara, kengät Converse, käsikorut Primark

Ostin tuon mustan bleiserin viime viikolla, kun Bikbokissa sai kaikista pitkähihaisista yläosista -50%. Oli jotenkin ihana shoppailla kun voi katsoa hintalappua ja miinustaa siitä hinnasta puolet! Mä löysin lopulta bleiserin lisäksi yhden vähän siistimmän mustan paidan, mutta vähän jäi harmittamaan etten löytänyt tätä collegepaitaa Skanssin Bikbokista. Näin tuon paidan instagramissa ja se jäi mieleen kummittelemaan, miettikää miten täydellinen se olisi viileneviin kesäiltoihin farkkushortsien kanssa. Pitää ehkä käydä katsomassa jos niitä olisi Kultatalon Bikbokissa, kun tämän kuun ajan saa vielä -20% opiskelijakortilla. Heh, kunnon Bikbok mainostusta taas, mutta ei maksettua. Se nyt vaan sattuu olemaan mun lempikauppa! 

Mun mielestä bleiseri sopii ihan täydelliseti rentojen farkkujen ja printtipaidan kanssa. Pidin tästä asusta tosi paljon ja kuvatkin onnistuivat yli odotusten, vai mitä mieltä te olette?

6 kommenttia: