tiistai 13. toukokuuta 2014

Kolmella sadalla eurolla vaatteita?

J: Mun eilistä maanantaita piristi aika kivasti tieto siitä, että olin voittanut 300€ lahjakortin Mycosmon ja Julia Toivolan järjestämästä kisasta, jossa piti stailata itsensä Vero Modan tai Objectin vaatteillta. Voitteko uskoa?? Kolmesataa euroa pelkkiin vaatteisiin, eikö se ole joka tytön unelma? Me käytiin Riikan kanssa Myllyn Vero Modassa stailaamassa itsemme ja haaveilltiin sillon jo, kuinka ihana olisi jos toinen meistä voittaisi pääpalkinnon. Ja nyt se osui mun kohdalle! Tutkin jo ihan innoissani Vero Modan sivuilta, että mitä kaikkea voisin esimerkiksi ostaa kun lahjakortti saapuu..
Haluaisin ainakin jonkun bleizerin, mieluiten pastellin sävyisen tai valkoisen. Housuja haluan, tai siis tarvitsen myös. Mustat farkut on ollut ostoslistalla jo jonkin aikaa ja tuollaiset revityt boyfriend-farkut olisi ihan täydelliset kesään. Ne voisi yhdistää vaikka värikkään topin tai kukkapaidan kanssa. Lisäksi tarvitsen jonkun kivan mekon, sillä kesällä on paritkin häät tulossa. Oikeastaan mä tarvitsen, tai ainakin haluan, aika paljon kaikkea tällä hetkellä. Lahjakortti siis todellakin tulee tarpeeseen! 

En muista milloin viimeksi olisi oikeasti ollut laittaa rahaa vaatteisiin, ainakaan noin paljon. Olen mä toki kaikkea pientä ostellut pitkin vuotta, mutta ne ovat lähinnä sellaisia "ostan tämän ja syön viikon pelkkää makaroonia" -ostoksia ja yleensä valitsen aina halvimman vaihtoehdon kahdesta vaatteesta. Nyt voin oikeasti ostaa jotain tosi kivaa! Nämä on näitä elämän pieniä iloja, vaikka tuntuukin ihan hirveältä, että mä laitan 300 euroa vaatteisiin samalla kun joku voisi ostaa vaikka sillä kolmella sadalla ruokaa itselleen. En kuitenkaan normaalisti tuhlaa noin paljon, joten ehkä nyt voin tehdä sen hyvällä omallatunnolla.. Ja lisäksi olen luvannut ostaa myös Riikalle jotain kivaa, eli ihan yksin en sitä lahjakorttia kuitenkaan tuhlaa.

Mihin te käyttäisitte 300€?

13 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Mitä? :D Mulla muuten kävi mielessä, että tuutkohan taas kommentoimaan jotain, viimeksi olit niin innoissaan jostain meidän voitosta ;)

   Poista
 2. Ihan mahtava juttu, onnea paljon! :) Itse en ole tainnut ostaa mitään vaatteita sitten viime syksyn, koska rahatilanteeni on opiskelijana ollut melkoisen tiukka. Ja jos joskus onkin varaa vähän johonkin ollut, niin sitten miettii juurikin sitä että kuinka paljon ruokaa tälläkin saisi ja potee huonoa omaatuntoa sen rätin ostamisesta. :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Mä niin tiedän ton sun tilanteen! Sitten vaan osallistumaan kaikkii kisoihin, jos vaikka onni potkasisi suakin!

   Poista
 3. Mahtavaa, vaikka kyl oonkin ihan törkeän kade tästä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskon :D Taas yksi syy, miksi kannattaa olla Instagramissa!! Siellä on vaiks mitä kilpailua ja paljon vähemmän osallistujia kun "normaaleissa" eli paremmat mahdollisuudet voittaa ;)

   Poista
 4. Onnea voitosta! Ihanaa, että tuo voitto meni jollekin "tutulle"... :) Ite voitin sen 50e, ja nyt aloinki himoitseen tuota keltaista toppia! Vaikka uusille housuillekin olisi tarvetta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä katoinkin, että sä voitit kanssa! Onnea, on toikin ihan kiva :) Sillä saa vaikka sen topin JA housut!

   Poista
 5. aivan älyttömän hyvä tuuri! :)

  VastaaPoista
 6. Hei niiiiin huippua, onnea!! <3
  Saisinko lähteä leikkimään sun stailaajaa kun meet tota lahjakorttia kuluttamaan? Vähän niinku reeniä kisaa varten? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän ois hauskaa :D Mä tiiän jo pari juttuja, mitkä käyn heti kotiuttaa, pitää katsoa mitä sinne jää :) Mulla on vielä se vanha 20€ lahjakortti jäljellä myös!

   Poista
  2. No mut pistä viestiä jos jotain jää käyttämättä, heh! ;)

   Poista