perjantai 9. toukokuuta 2014

kesäinspiraatiota etsimässä

R: Meidän oli eilen tarkoitus mennä Jennan kanssa Vero Modan ja Trendin shoppailuiltaan, mutta koko liike oli jo ennen alkamisaikaa ihan täynnä (ei siellä mahtunut kunnolla edes liikkumaan, saatikaa vaatteita katselemaan), joten päätettiin jättää tapahtuma väliin ja shoppailla muualla.. Mentiin sen sijaan Bikbokiin, jossa oli ihanan rauhallista ja sai ihan rauhassa sovitella vaatteita. Ainakin muuten tuolta Kultatalon Bikbokista saa -20% opiskelijakortilla koko toukokuun ajan, hyvää syy shoppailla ;) Me ei lopulta kumpikaan löydetty mitään ostettavaa Bikbokista eikä edes H&M:stä, johon sen jälkeen suunnattiin. Mun tekisi kamalasti mieli vähän uudistaa vaatekaappia ja shoppailla kaikkea kivaa, mutta aina kun pääsen shoppailemaan, niin en enää tiedäkään mitä haluaisin ja mikä näyttää tarpeeksi kivalta! Tein Tukholman shoppailuja ajatellen vähän inspiraatiokollaaseja H&M:n, Nellyn* ja Forever 21:n valikoimista. Hieman muuten odotan jo Lontoon matkaa ja sitä, että pääsee Forever 21:een shoppailemaan!

 photo kesauml5_zpsdeeb11e5.jpg
 photo kesauml6_zps97ea999d.jpg
 photo kesauml4_zps29321766.jpg
 photo kesauml3_zpsdfe725fc.jpg
 photo kesauml2_zpsd1a7f29c.jpg
Tuotteet: H&M, Forever21, Nelly. Jos yksittäisen vaatteen ostopaikka kiinnostaa, kysy!

Kesävaatteet näyttää niin hyvältä tällä hetkellä. Eilen oli ainakin niin kylmä tuuli ja sade, että paksumpi takki ja kaulahuivi tulivat ihan tarpeeseen. Haluan kesä. Nyt. Haluan jo paljaat sääret, ohuita toppeja, sandaaleja.. Aion yrittää löytää Tukholmasta jotkut kivat rennot boyfriend-farkut, kimonon ja jotain kukkakuosia. Lisäksi ostoslistalla on aurinkolasit. En ole koko elämäni aikana omistanut aurinkolaseja, joista tykkäisin. Mun mielestä mitkään lasit ei sovi mulle ja näytän idiootilta aurinkolasit päässä. Vaikka oikeasti tiedän että näytän paljon idiootimmalta, kun siristelen silmiä auringonpaisteessa.. Mitä kaikkea teidän kesän must have -listalta löytyy?

*=mainoslinkki

2 kommenttia:

 1. Tervetuloa Lontooseen, tuo Forever 21 on kyllä aika jees täällä :)

  Jos haluaa keskittyä shoppailuun oikein kunnolla, niin kannattaa suunnata Westfield-ostoskeskuksiin - lupaan että sieltä ei tulla tyhjin käsin takaisin. Nimimerkillä kokemusta on. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kokemusta on, "muutaman kerran" olen Lontoossa käynyt ;) Mä tykkään enemmän shoppailla Oxford Streetillä, mun mielestä Westfieldeissä samat kaupat on pienempiä.. En jaksaisi odottaa kuukautta!

   Poista