perjantai 23. toukokuuta 2014

Kaunis Turku

J: Nyt on ollut kyllä niin ihana ilma viimeisen viikon ajan, että ei saisi kyllä valittaa yhtään. Mä valitan vaan siitä, etten ole yhtään päässyt nauttimaan tästä kesäkelistä. Mun ulkona olemiset on rajoittunut pariin lenkkiin, salille kävelyyn ja niihin pariin tuntiin, mitä meidän parvekkeelle paistaa aurinko. Muuten olen istunut neljän seinän sisällä nenä kiinni kirjassa, aika tylsää. Onneksi enää yksi viikonloppu pitää ahertaa ja sen jälkeen alkaa pieni loma ;)


Kävin sunnuntaina Teemun kanssa pienellä kävelyllä ja kuvailin vähän Turkua. Niin siistiä kun Riikka osti uuden kameran, mä sain pari Riikan vanhan kameran objektiivia "lainaan". Tietty haaveilen edelleen siitä uudesta kamerasta, mutta kyllä uudet objektiivitkin oli kiva juttu! Olen innoissani varsinkin siitä 50mm, vaikka sillä ei kauheasti maisemia kuvaillakaan. Liian harvoin tulee muutenkin nykyään kuvailtua oikealla kameralla, otan yleensä aina vaan kännykällä instagramiin kuvia (@jenniemin) ja kamera pölyttyy siellä laukun pohjalla. Pitäisi ryhdistäytyä nyt kesällä, sillä valokuvia on kuitenkin ihana katsella myöhemmin. Kännykästä niitä tulee harvemmin selattua.


Turku on kyllä näteimmillään kesäiltaisin, kun aurinko on laskemassa. Tekisi mieli nytkin lähteä jokirantaan fiilistelemään nättiä keliä, mutta sen sijaan jumitan tässä koneella. Mulla tulee aina kauniina kesäpäivinä huono omatunto, jos olen vaan kotona. Oon vaan välillä niin hemmetin laiska lähtemään mihinkään, ja monesti pitkän viikon jälkeen rentoudun ennemmin kotona sohvalla kun lähden ulos.. Sanokaa, etten ole ainoa! Kesällä pitää kyllä ryhdistäytyä ja mennä useammin ulos hengailemaan ilman kummempia suunnitelmia tai määränpäätä. Ne illat ovat yleensä niitä parhaita!

Nyt raahaan takapuoleni tuohon sohvalle puolen kilon irttaripussin kanssa (ne on cittarissa alennuksessa!) ja katson vaihteeksi jonkun leffan. Huomenna nautin kauniista ilmasta, lupaan sen. Ja ensi viikolla varsinkin, kun ei ole enää mitään kouluhommia tehtävänä. Hauskaa viikonloppua kaikille!

4 kommenttia:

  1. Turku on kyllä ihana kaupunki etenkin kesäisin! <3 Täytyy varmaan käydä Sittarissa huomenna, kiitos vinkistä ;)

    VastaaPoista