keskiviikko 14. toukokuuta 2014

Katumuotia

R: Olen mukana Olympuksen ja Indiedaysin jokakeväisessä katumuotikampanjassa, jossa ideana on bongata katukuvasta tyylikkäitä ihmisiä ja ikuistaa tyylit mukaan kampanjaan. Mä en harmikseni ehtinyt kuvaamaan montaa asua, mutta onneksi tässä asiassa laatu taitaa korvata määrän, bongasin kameran eteen mielettömän tyylikkään Reetan. Halusin etsiä kuvattavaksi tyylikkäitä ja erilaisen tyylin omaavia henkilöitä.

 photo 6cb8eb6b-8d88-4e0d-b887-f1d1a489abad_zpsdb35ac82.jpg

Reetta kuvailee tyyliään näin: "Tyylini on trendikäs, johon viimeisen silauksen antavat asusteet". Mun mielestä Reetta on todella näyttävä tässä vaaleassa asussaan, johon sopii muuten ihan täydellisesti nuo asusteet. Ja hei, taitaa muuten olla ensimmäinen kerta kun meidän blogissa vilahtaa noin upea merkkilaukku ;)

Jos ihastuitte Reetan asuun, niin sitä voi käydä äänestämässä täällä. Kannattaa ehdottomasti käydä antamassa ääni, sillä kaikkien äänestäneiden kesken arvotaan Olympuksen upea PEN mini E-PM2 -kamera ja 25mm f1.8 objektiivi. Äänestämällä mun kuvaa, myös mä voin voittaa saman saman kameran. Joten olen tosi kiitollinen äänistä!

Mun ottamaa kuvaa voi siis äänestää TÄÄLLÄ. Kampanjasivustolla on muuten muitakin tyylikkäitä kuvia, kannattaa käydä kurkkimassa!

6 kommenttia:

 1. Vautsi mikä asu! Oon lukenu tätä teidän blogia jo jonkun tovin ja päätin nyt ekaa kertaa kommentoida.. Te molemmat ootte aina niin hirveän tyylikkäitä. On muuten pistäny silmään, että ootte voittany yhteensä ainaskin kolmesti, ehkä jopa neljästi (?) Footwayn instagram kisat.. Pitäis varmaan itsekin yrittää. Onks ne tosiaan antanu teille niin monta 50euron lahjakorttia? Kelpais mullekkin, kun kenkäfriikki olen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei niistä aina voita, vaikka kuva olisi siellä. Mä en edes tiennyt, että meidän kuvia olisi ollut siellä noin usein? Vasta nyt siitä viimeisimmästä sain ensimmäistä kertaa ilmoituksen sähköpostiin ja sen myötä sen 50e lahjakortin.

   Kiitos kehuista :)

   Poista
  2. Nyt oli muuten ihan pakko tarkistaa! 13.5, 29.4, 25.3 ja 4.3 saapuneissa uutiskirjeissä näkyy ainakin mulla teidän kuvat.

   Poista
  3. Eikä apua, selasitko yli 2kk uutiskirjeet tämän takia? :D Mä en itse aina siis edes avaa niitä, oisinkohan maaliskuussa kerran nähnyt ja sitten nyt viimeisimmässä, kun muhun otettiin yhteyttä ja sain lahjakortin (<3). Eli jee, mun kuvat on hienoja jos aina kun käyttää tota hastagia, pääsee kuva uutiskirjeeseen :) Mutta lahjakorttia ei tosiaan joka kerta saa, ilmeisesti yksi niistä kolmesta saa.

   Poista