sunnuntai 18. toukokuuta 2014

ensimmäinen oikea kesäpäivä

R: Onpas ihana viikonloppu takana! On ollut niin kesäinen fiilis, lämmin ja paljon kivaa tekemistä. Eilen lähdettiin Jennan kanssa jo aamulla kohti Helsinkiä, jossa nähtiin kaveriporukalla. Päätettiin käyttää mieletön kesäsää hyväksi ja lähdettiin Linnanmäelle. Ei otettu rannekkeita, mutta oli hauska ihan vaan hengailla siellä alueella, nauttia mahtavasta säästä ja tunnelmasta, syödä jätskiä ja testailla vähän koripallotaitoja ;)

 photo la1_zps2bbaf60f.jpg
 photo la2_zpsb33e92d3.jpg
 photo la3_zps482e6d33.jpg
 photo la6_zps7f5b36ea.jpg
 photo la9_zps80cad594.jpg
 photo la4_zps90928225.jpg
 photo la7_zpse8848e24.jpg
 photo la10_zps8a0d518b.jpg
 photo la8_zpsd2343bbd.jpg

Käveltiin takaisin keskustaan mahtavissa maisemissa, ihan kun yhdessä yössä olisi tullut kesä. Ihmisiä oli liikenteessä tosi paljon ja oli ihan kesäfiilis. Me kierreltiin katsomassa Ravintolapäivän kojuja, istuttiin Esplanadin puistossa juttelemassa ja käytiin vielä ennen kotiin lähtöä salaateilla monien kehumassa Factoryssä. Oli muuten hyvää! Kotimatka junassa meni leppoisissa tunnelmissa ja kotona läsähdin vaan sohvalle, perjantainen jalkatreeni ja koko päivän kävely tuntui jaloissa hieman.

Tänään käytiin Jennan kanssa lenkillä. Jos eilen jo tuntui jaloissa niin tänään sitten on tuntunut senkin edestä. Eikä tuo kuumuuskaan ainakaan tehnyt lenkistä helpompaa! Lähdettiin lenkille vähän sellaisilla fiiliksillä, että katsoo nyt miten jaksaa, mutta oishan se ihan hyvä tehdä vähän pidempi lenkki.. Lopulta juostiin taas lähemmäs 16km ja olin ihan kuollut kun pääsin kotiin. Ei todellakaan olisi saanut lähteä juoksemaan ilman vesipulloa.. Onneksi olo helpotti kun sai paljon vettä ja ruokaa. Nyt olen tässä katsellut jääkiekkoa ja valmistaudun jo henkisesti huomiseen työpäivään. Enää 1,5 viikkoa aikaa saada tutkimus julkaisukuntoon. Eli kamalasti hommia tiedossa, onneksi ajatus kesästä ja pian koittavasta vapaudesta auttaa. Nyt siirryn sohvalle jännittämään viimeiset minuutit Suomen pelistä, jännäksi menee!

2 kommenttia: