tiistai 20. toukokuuta 2014

Ensimmäinen kesäasu

J: Käytiin eilen Riikan kanssa pikavisiitillä Salossa hakemassa meidän kirpputoritavarat pois. Oli kyllä aika floppi koko kirppisreissu, ei ehditty sinne kertaakaan lisäämään tavaroita tai siivoilemaan pöytää. Onneksi äiti oli muutaman kerran käynyt. Se näkyi sitten siinä saldossakin, rahaa tuli varmaan puolet vähemmän mitä normaalisti jos otetaan viikoksi pöytä. Epäiltiin kyllä, että kamoja oli lähtenyt myös kassan ohi, sillä aika paljon oli tavaraa kuitenkin kadonnut.. Ihana sama kyllä oikeastaan miten ne lähtee, niistä eroon pääseminen oli kuitenkin se pääasia! Suunnittelin että laittaisin vielä pari juttua huuto.netiin tai fb-kirppikselle, ja loput meneekin sitten kierrätykseen.
Ihan turha reissu ei kuitenkaan ollut, sillä pysähdyttiin matkalla ottamaan asukuvia. Aurinko paistoi ja vielä kahdeksalta oli tosi lämmin, oli niin kiva ottaa kuvia ajan kanssa..

 photo jenna526_zpsddca35b8.jpg
 photo jenna126_zps0d76e64e.jpg
 photo jenna425_zpsb79bf32a.jpg
 photo jenna710_zpsa203e14b.jpg
 photo jenna228_zps66f867a3.jpg
 photo jenna329_zpsf2b208be.jpg
Housut BikBok, paita Matalan, farkkuliivi H&M, rannekorut Primark, kengät Converse

Ei ole muuten tainnut pitkään aikaan näkyä asukuvia, jossa mulla olisi hiukset kiinni! Yleensä ne on aina vaan auki, mutta kuumalla ilmalla tykkään pitää niitä kiinni. Inhoan sitä tunnetta, kun ohuet hiukset liimaantuvat niskaan! Hyihyi.. 
Tänään ei taida tulla yhtä lämmin päivä kuin eilen oli. Ei kyllä oikeastaan haittaa, sillä mun pitäisi käyttää tämä päivä lukien tenttiin. Maanantaina on nyt ihan oikeasti se yliopiston viimeinen tentti. Ainakin toivon niin koko sydämestäni.. Tällä lukutahdilla löydän kyllä varmaan itseni uusinnasta, en ole edes jaksanut avata kirjoja. Tänään on kyllä pakko ottaa itseä niskasta kiinni, eli nyt lukemaan. Aurinkoista päivää kaikille!

5 kommenttia:

 1. Ihanan rento asu ja hieno kuvauspaikka! tsemppiä lukemiseen:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :> Tsemppiä tarvitaan. Edistyin ehkä kymmenen sivua tänään ;)

   Poista
 2. Kiva asu ja kuvat! Ihanaa tosiaankin tää kesäisyys :)

  VastaaPoista
 3. Hassu juttu nuo kirppikset, joskus niistä tosiaan tulee ihan hyvä saldo ja joskus ei ollenkaan. Viimeksi itse myös ihmettelin, että josko tavarat olisivat lähteneet kassan ohi, mutta toki ei voi kuin epäilla kun varmuutta ei ole. Ensi viikolla Suomessa uusi yritys. :D

  VastaaPoista