sunnuntai 11. toukokuuta 2014

eilisen asu ja luopumisen vaikeudesta..

 photo riikka1_zps9aa31580.jpg
 photo riikka3-001_zps723d9c9a.jpg
 photo riikka5_zpseb899127.jpg
 photo riikka4oik_zps62e69401.jpg
 photo riikka6_zps54106951.jpg
 Takki ja farkkupaita H&M, housut ja toppi Bikbok, kengät Nike, reppu Primark

R: Tällaista mulla oli päällä eilen, kun käytiin blogityttöjen kanssa brunssilla. Mulla on nykyään aina kamala vaatekriisi, kun olen lähdössä jonnekin. Tekisi mieli heittää lähes koko vaatekaapin sisältö kirppikselle ja ostaa uusia tilalle. En kuitenkaan osaa luopua mistään. Me otettiin kirppispöytä Salosta ja kävin eilen vaatekaappiani läpi. Siellä roikkuu vaatteita, joita en ole käyttänyt moneen vuoteen ja joita en ehkä tule enää koskaan käyttämäänkään. Silti en halua luopua niistä, joihinkin liittyy kiva muisto tai jotkut vaan on niin kivoja (ajatuksen tasolla), että haluan jostain syystä pitää ne edelleen. Onneksi mun kaappi on melko iso. Ja eipä sitä koskaan tiedä, jos joskus haluankin taas pukea ne päälleni.. Jonkin verran tavaraa löytyi taas kirppikselle, meillä on siis pöytä Salossa Aarresaari-kirppiksellä tiistaista alkaen.

Vaatekaapin lisäksi olen raivannut paljon muitakin kaappeja ja laatikoita viime päivinä. Eilen siivosin varmaan pari tuntia makuuhuoneen lipastoa, mihin on kertynyt ihan kamalasti kaikkea. Oli erilaisia kosmetiikkanäytteitä, blogin kautta tai arvontavoittoina saatuja meikkejä ja hiustuotteita, ikivanhoja koruja, vanhoja kortteja (mm. hygieniapassi, filmtownin kortti ajalta jolloin asuin vielä Salossa ja s-etukortti vuosien takaa), muistoja ja krääsää. Mä aina säästän kaikki kosmetiikkanäytteetkin, ajattelen että niitä voi ottaa mukaan reissuun. Ja arvatkaa miten usein muistan ottaa niitä mukaan mihinkään? Harvoin. Meinasi kyllä siinä siivotessa pieni epätoivo iskeä, mutta lopulta sain kaikki järjesteltyä ja nyt on taas paljon mukavampi availla laatikoita, kun suurin osa tavaroista on oikeassa paikassa.. Päätin ottaa ensi viikolle tehtäväksi raivata keittiön laatikoita, ties mitä aarteita sieltäkin löytyy.

Nyt mun pitäisi varmaan alkaa valmistautumaan, lähdetään pian Saloon juhlistamaan äitiä ja mammaa. Viime vuonna olin äitienpäivänä Lissabonissa, joten ihan kiva tänä vuonna olla ihan kotona ja mennä onnittelemaan mammaakin, mamman ja pappan luona tulee käytyä ihan liian harvoin. Ihanaa äitienpäivää kaikille äideille!

4 kommenttia: