lauantai 10. toukokuuta 2014

bloggaajat brunssilla

R: Me ollaan jo pitkään suunniteltu muutamien turkulaisten bloggaajien kanssa, että pitäisi nähdä. Muita samanhenkisiä bloggaajia on aina kiva tavata livenä, tuntuu aina siltä, että tuntisi toisen paremminkin! Tällä kertaa saatiin pieni porukka kasaan ja suunnattiin Ennin, Maria ja Reetan kanssa Aula Cafen jazzbrunssille. Mä en ollut aiemmin käynyt tuolla brunssilla, mutta varmasti menen kyllä uudelleen! Ruoat oli tosi hyviä ja paikka oli paljon rauhallisempi kun esim. Fontana, jossa joskus voi joutua jonottamaan ruokaa reilusti päälle vartin..

 photo la1_zps2e3d883c.jpg
 photo la2_zpse0b9b12b.jpg
 photo la5_zps8723f934.jpg
 photo IMG-20140510-WA0011_zps4a302f5c.jpg

Me istuttiin lopulta varmaan yli kaksi tuntia tuolla syömässä ja höpöttelemässä. Oli kyllä hauskaa ja juttua riitti, vaikka suurin osa porukasta tapasi toisensa vasta ensimmäistä kertaa. Mä olin kyllä nähnyt kaikki tytöt ennenkin, mutta Ennin vaan nopeasti ja Marian viimeksi monta vuotta sitten. Ja hei muuten, jos siellä ruudun takana on muita samanhenkisiä aktiivisia turkulaisia, niin olisi kiva nähdä joskus teitäkin! Mä tein jo aikoja sitten facebookiin ryhmän meille turkulaisille bloggaajille, jossa on helppo sopia tapaamisista jne, mutta sinne ei saa kutsuttua muuta kun niitä, jotka on kaverina facebookissa. Tai sitten sähköpostitse, kai?  Eli ilmoitelkaa itsestänne, jos haluatte kutsun sinne ryhmään, niin voidaan sitten jutella lisää. Kaikki bloggaajat ovat tervetulleita! Olisi hauska joskus järjestää vaikka joku isompikin miitti! Parasta bloggaamisessa on kyllä se, miten pääsee tutustumaan niin mielettömän mukaviin ihmisiin. Terkkuja kaikille :)

 photo la6_zps61f8d650.jpg
 photo la3_zpsa4708ccf.jpg
 photo la4_zps243a6b3d.jpg

Syömisen jälkeen siirryttiin vielä ulos ottamaan kuvia. Oli varmaan ohi kulkevilla ihmisillä ihmeteltävää, kun viisi tyttöä heilui kameroiden kanssa ja otti kuvia toisistaan. Pitihän asukuvat saada otettua, kerrankin kun joku oli kuvaamassa! Asukuvia näette myöhemmin, nyt pitäisi lähteä lenkille, että ehtii ennen Suomen pelin alkua kotiin. Saa kyllä nähdä mitä juoksemisesta tulee, kun maha on vieläkin ihan täynnä. Miksi mä en koskaan osaa syödä vaan silleen sopivasti? Hauskaa lauantaita kaikille!

12 kommenttia:

 1. Oli todellakin kivaa! Tää on sitä bloggaamisen ihan parasta antia, kun näkee, miten loistavia tyyppejä sieltä blogien takaa löytyykään :)

  VastaaPoista
 2. Hei mä haluun sinne teidän ryhmään mukaan, kun olen tällainen "joko-saisin-olla-turkulainen" -bloggaaja :D

  VastaaPoista
 3. Oi, miten herkullisen näköstä!:)

  VastaaPoista
 4. Oli kyllä niin kiva aamupäivä teidän kaikkien kanssa! <3 harmi vaan, ett muutan pian.. Mutta toivottavasti voidaan silti nähdä jatkossakin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin oli :) Nähdään joskus jos eksyn taas Joensuuhun! <3

   Poista
 5. Haluan kutsun sinne ryhmään! /V

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, valitettavasti ryhmä on suunnattu aktiivisesti blogia kirjoittaville. Sisältö ja "aktiviteetit" on suunnattu bloggaajille, jotka haluavat tutustua toisiinsa.

   Poista
 6. Tää on kyllä niin kiva postaus - välittää kivasti eilisen mukavan fiiliksen. :)
  Oli ihana nähdä! <3
  Ja mukavaa Tukholman reissua Riikka!! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Reetta <3 Oli kyllä kiva nähdä, kuten aina!

   Poista