maanantai 5. toukokuuta 2014

asua ja paljon asiaa

J: En ole tosiaankaan niitä ihmisiä, jotka maanantaisin hehkuttavat uuden viikon mahdollisuuksia ja kuuluttavat kaikille maanantain ihanuutta. Mä inhoan maanantaita. Sillon aina viikonlopun aikana kasaantuneet työt palaavat mieleen ja tietää, että viikonloppuun on vielä liian monta päivää. Ja siis tämä sama toistuu viikosta toiseen, vaikka en ole edes säännöllisessä työssä ja ei olisi mitään oikeaa syytä inhota maanantaita.
Tänään oli kuitenkin astetta parempi maanantai. Maanantai, jolloin yksi aikakausi päättyi ja tein jotain ensimmäistä kertaa koskaan!

 photo jen1_zps5316f88e.jpg
 photo jen3_zps72ed9970.jpg

Mulla loppui tänään terveystiedon aineopinnot, nyt oon siis virallista vahvistusta lukuunottamatta terveystiedon aineenopettaja. Jee! Olen nyt syyskuun alusta melkein joka maanantai herännyt ennen seiskaan ja raahautunut yliopistolle demolle moneksi tunniksi. Vaikka onkin ollut todella antoisaa opiskella kerrankin jotain, mikä ihan oikeasti kiinnostaa, niin on ollut rankkaa herätä joka maanantai niin aikaisin ja istua parhaimmillaan 10h luokassa samojen ihmisten ympäröimänä (vaikka kivoja kavereita siellä onkin). Nyt se on kuitenkin ohi.

 photo jen4_zpse3cc89da.jpg
 photo jen2_zps556af16a.jpg
Takki New Yorker, farkut Gina Tricot, Niket Stadium, kolitsit BikBok

Toinen mainitsemisen arvoinen juttu on se, että mä kävin tänään hierojalla. Ensimmäistä kertaa koskaan! Mua oikeesti jännitti mennä sinne, stressasin vaan että paljonko mun oikeen pitää riisua ja ei kai mua vaan ala kutittaa ja naurattaa kesken hieronnan. Ei onneksi alkanut. Hieroja oli tosi mukava ja kertoi mulle kuin tyhmälle, miten toimia siellä. Puolituntisen jälkeen oli niin rento olo, että vannoin meneväni pian uusiksi. Voinkin suositella Turussa Nicelifeä ja Eemeliä kaikille!

Mun höpinöiden välissä vilahti viime torstain asu! Meinasin melkeen unohtaa julkaista sen.. Aika peruskamaa, noi lenkkarit nyt on näkynyt monta kertaa ja farkutkin ovat olleet kovassa käytössä koko alkukevään. Nahkatakkia en ollutkaan niiden kanssa vielä yhdistänyt, mutta kaiken muun sitten olenkin. Pitäisi varmaan käydä kaivamassa loputkin kevätvaatteet esille, jotta saisin vähän vaihtelua tähän mun pukeutumiseen. Tai siis siinä tapauksessa, jos lunta ei sada enää yhtään enempää! ;) Mitäs tykkäätte mun asusta? Tai mun muista höpinöistä?

3 kommenttia:

 1. Upeat farkut! Ja onnittelut aineenopettajan tittelistä, se on aina hienoa kun raskaan duunin jälkeen saavuttaa jotain konkreettista! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Onhan se hienoa, odottelen tosin vielä "virallista" vahvistusta ;)

   Poista
 2. Wuhuu, onnittelut aineenopettajalle! Hienoa! <3

  Milla / millamainen

  VastaaPoista