tiistai 1. huhtikuuta 2014

vuoden paras yhteistyö

J: Teksti-tv on mulle aika vieras. Sitä tuli nuorempana selailtua paljonkin, luin aina nuorten palstaa ja kirjeenvaihtoilmoitukset. Joskus selasin myös äkkilähtöjä ja urheilutuloksia. Sieltä oli ennen helppo tarkistaa uusimmat uutiset, mutta nykyään teknologian kehityttyä tsekkaan uusimmat uutiset läppäriltä tai puhelimesta. Itseasiassa olin unohtanut koko teksti-tv:n olemassaolon, mutta Teemu muistutti mulle sen kätevyydestä, sillä hän lukee aina kaikki uusimmat urheilujutut sieltä. Nyt on kuitenkin syy käyttää sitä itsekin enemmin..


Mä meinasin tippua jokin aika sitten tuolilta, kuin luin sähköpostista uusinta yhteistyöehdotusta. En meinannut uskoa silmiä, piti lukea pariin kertaan ennen kun vasta tajusin, mihin meitä pyydetiin mukaan. Ja arvatkaa onko ollut vaikea pitää tätä salaisuutta! Ollaan Suomen ensimmäinen blogi, joka päivittyy teksti-tv:hen. Meidän ja Ylen yhteistyö alkaa heti tänään 1.4.. Kaksi yhden hinnalla on jatkossa Ylen sivuilla 212 (heh, 2in1) ja sinne päivittyy tärkeimmät kuulumiset. 

Olen niin innoissani tästä yhteistyöstä :) Blogi jatkaa luonnollisesti päivittymistä myös tänne vanhaan tuttuun osoitteeseen, joten täällä kannattaa käydä ihan normaalisti. Teksti-tv palvelee ennemmin vähän vanhempia lukijoita, esimerkiksi +60v, joita meidänkin blogin lukijoista löytyy. Kaikilla ei ole kotona tietokonetta, joten ihan mahtavaa, että koneettomatkin voivat jatkossa lukea meidän höpinöitä. Vielä kerran, niin siistiä ja mahtava tilaisuus meille! Olemme niin kiitollisia tästä mahdollisuudesta, joka meidän blogille on annettu! Nähdään myöhemmin täällä blogin puolella ja teksti-tv:n sivulla 212!

20 kommenttia:

 1. Oon kahen vaiheilla uskonko vai en ku tänää on aprillipäivä :-D mun teksti-tv ei toimi et voisin tarkistaa asian :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskoitko? Tarkistitko? Haluan tietää, moniko meni lankaan!!

   Poista
 2. :DD
  (ainoo hyvä tänää)

  VastaaPoista
 3. hah! tää oli HYVÄ! :D

  VastaaPoista
 4. Hah, oli kyllä tosiaan päivän paras pila! Ihan mahtava! :D

  VastaaPoista
 5. Helkkari, tää oli päivän paras! :D Unohdin jo että on aprillipäivä – aka. fuulaan menin! Tajusin kun 212 ei toiminut :'D Myönnän – olen hidas.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahha eikää :D Mä en edes tarkistanut, että mitä on sivulla 212.. Oisin veikannut jotain urheilujuttui! ;)

   Poista
 6. Hei mä oikeesti uskoin! :DD Mä niin meen aina näihin juttuihin... Onneks täältä kommenteista aina selviää totuus, kun jotkut on vähän fiksumpia kuin mä. :D Ajattelin et hei täähän on ihan loistava juttu!! Haha :D Tosin ihmettelin vähän, et onks teillä paljonkin +60v lukijoita..... mut ei mulla ollu syytä epäillä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ajattelin, että siitä viimeistään kaikki tajuis tän olevan läpää ;)

   Poista