torstai 24. huhtikuuta 2014

värikästä

R: Vähän nauratti maanantaina illalla, kun katsoin blogin luonnoksia. Jenna oli ladannut sinne tämän postauksen kuvat ja arvatkaa mitä mä olin tekemässä? No meinasin just tulla postaamaan ihan samantapaisia fiilistelykuvia iltakävelyltä Turusta. Jossain asioissa ollaan kyllä niin kaksoset, monet kuvat oli vielä ihan samantapaisiakin! Tässä kuitenkin nyt vähän myöhemmin mun versio maanantaisesta kesäfiilistelystä.

 photo ma4_zps8564f571.jpg
 photo ma6_zps3b1cbf25.jpg
 photo ma7_zps592a25fb.jpg
 photo ma10_zps394db2af.jpg
 photo ma11_zpsae6bcc93.jpg
 photo ma2_zps199cd5fa.jpg
 photo ma1_zps5f4e70cb.jpg
 photo ma3_zpsfef513a0.jpg
 photo ma8_zps36d99b26.jpg
 photo ma9_zps44d3d9f6.jpg

Pääsiäisesta ja auringon paisteesta inspiroituneena kaivoin kaapista tuon viime kesänä ostamani keltaisen Nellyn neuleen, se on kyllä kiva! Mä käytän niin kausittain värejä, en mä tuota keltaista halunnut koskaan syksyllä pukea, mutta kevääseen se sopii täydellisesti. Sen sijaan viininpunaista en laittaisi päälleni tähän aikaan vuodesta, vaikka syksyllä se on yksi lemppareista. Olenko ainut, jolla värit liittyy vahvasti eri vuoden aikoihin?

Keväästä puheen ollen, mä olen ihan varma että meidän pihalla olevaan puuhun on tullut tämän päivän aikana lehdet. Siistiä! Mulla on ihan samanlainen olo kun joskus lapsena, kun odotin koulun kesäloman alkamista, mä odotan koko ajan kesää. Mun työsopimus loppuu kesäkuun alkuun, eikä mitään sopivaa työtä ole (ainakaan vielä) tullut vastaan, joten taidan lomailla kesällä. Tai pitäisikö sanoa "lomailla", ajattelin nimittäin tehdä elämäni viimeisen tentin ja yrittää saada myös gradua eteenpäin. Olen kyllä tosi tyytyväinen että laitoin gradun tauolle vähäksi aikaa ja päätin tehdä töitä, nyt nimittäin gradumotivaatio on alkanut taas heräilemään. Ihan mieletöntä, että valmistuminen on enää gradusta kiinni, joka on alkanut tuntua ihan lasten leikiltä tähän mun tämän hetkiseen työhön verrattuna (katsotaan olenko syksyllä enää tätä mieltä..). Nyt kuitenkin unohdan työ- ja gradujutut hetkeksi ja alan vihdoin raivaamaan tätä kämppää. Huomaa että on ollut liikaa tekemistä ja hyvä sää, ei meinaan ole taas hetkeen siivottu.. Heippa!

1 kommentti: