lauantai 26. huhtikuuta 2014

värikäs asuste - Ice Watch-kello

J: Ollaan Riikan kanssa mukana Timanttisten ja Indiedaysin kivassa yhteistyökampanjassa. Oikeastaan osallistuttiin puolivahingossa, sillä jäätiin Blogger's Inspiration Day -tapahtumassa Timanttisten pisteen viereen seisoskelemaan ja odottelemaan kun Reetta sovitteli kelloja. Mukava esittelijä houkutteli kuitenkin meidätkin tutustumaan kelloihin ja ihastuttiin molemmat Ice Watch kelloihin. Ei kumpikaan olla mitään kellojen käyttäjiä, mutta esittelijä sai meidät vakuuttuneeksi siitä, että kelloa tulisi käytettyä jos sellaisen omistaa! Mä en tällä hetkellä omista yhtään toimivaa kelloa, joten ei ihmekään ettei sellasta ole tullut käytettyä..


Pidän yleensä yksinkertaisista, urheilullisista ja tyylikkäistä kelloista, vaikka en yhtään omistakaan. Ice Watch kellot ovat tätä kaikkea ja niitä löytyy perinteisen mustan ja valkoisen lisäksi monessa ihanassa värissä. Ihasteltiin kelloja hetki ja pohdittiin pitkään, mitkä on meidän suosikkivärejä. Mä valitsin lopulta yllättäen sovitettavaksi oranssin Ice Watch  Ice Solid -kellon, sillä se sopi aivan täydellisesti mun lenkkareiden väriin. Riikka päätyi todella epäriikkamaiseen väriin, eli pinkkiin. Se sopi ihan mahtavasti tuon kukkabomberin kanssa, joten ei huono valinta kummaltakaan! Tästä pääsee kurkkaamaan loputkin pirteät värit. Mua houkuttaisi oranssin lisäksi hieman se keltainen, se piristäisi kivasti asua kuin asua..
 photo jr_zps6bfaac81.jpg

Mä ihan oikeasti tarvitsisin kellon, sillä päiväkodilla tai koulussa ei aina ole seinäkelloa siinä lähellä kun tarvitsisi nopeasti tietää paljonko kello on. Lasten kanssa työskennellessä ei ole mielestäni kiva kantaa puhelinta koko ajan mukana ja olen huomannut senkin, että puhelimesta kellon katsominen saa helposti lasten huomion kiinnittymään siihen kännykkään ja tuloksena on miljoona kysymystä (mitä teet? mikä puhelin sulla on? onko sulla angry birds? mikä taustakuva sulla on? saanko pelaa? saanko katsoa? mun isillä on samanlainen! miksi me ei saada käyttää puhelimia?).  Kello siis helpottaisi elämää. 

Timanttisten sivuilta löytyy paljon kelloja niin arkeen kuin juhlaankin. Kannattaa käydä vilkaisemassa. Myös Timanttisten fb-sivuilta löytyy nämä ihanat uutuudet, kannattaa kurkkaamassa ja tykkäämässä. Onko siellä ruudun toisella puolella kellon käyttäjiä, vai kurkkaatteko ajan aina kännykästä?

Postaus toteutettu yhteistyönä

8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Voi kiitos:) Mä en yhtään tykkää itse tosta ekasta kuvasta ja mun silmäpusseista!!

   Poista
 2. Oi ihanat kellot! :) käytän kellloja, tosin mullakin on nyt molemmat rannekellot rikki! :s mut siis mun tapauksessa se et käytän kelloja, ei tarkota et tajuisin kattoo aikaa niistä hahaa! Kello on mulle koru siinä missä muuutkin.. Kysyn aina kavereilta kellon aikaa kunnes ne huomauttaa että mulla on kello ranteessa... Ups.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, mulla kävisi varmaan ihan samalla tavalla! Niin tottunut aina katsomaan seinäkellosta, kännykästä tai just kysymään joltain kaverilta ;)

   Poista
 3. oi että, näin teidät perjantaina prismassa! meinasin jo et olisin avannut suuni ja pitänyt jonkun kevyen ylistyspuheen tälle blogille mutta en sitten kehdannut häiritä :D olitte kuitenkin jotenkin niin symppiksen näköisiä ettei mitään rajaa, jotenkin hauska nähdä teidät ihan aitoina ja elävinä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaha voi apua, oltiinko sipsi- vai karkkihyllyllä? :D Olisit vaan tullut moikkaa!

   Poista
 4. ihanat kellot! Onks Turussa totaa kauppaa? livenä olis kiva nähdä ne, kun en uskalla tilata netistä. jos sitten pitääki vaihtaa toiseen väriin muuten :D joku rannekello olis kyllä kiva, mä yleensä katon aina kännykästä kelloa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Turusta löytyy kaksikin liikettä, Yliopistonkadulta ja Skanssista

   https://www.timanttiset.fi/fi/Myym%C3%A4l%C3%A4t#city-TURKU

   Kannattaa käydä kurkkaamassa miltä ne näyttää oikeasti:)

   Poista