keskiviikko 9. huhtikuuta 2014

uudella kameralla kuvailua auringon laskiessa..

 photo riikka1-12.jpg
 photo jenna2.jpg
 photo riikka2-11.jpg
 photo jenna1.jpg
 photo jenna3.jpg


R: Jes jes, instagramissa mua seuraavat ovatkin jo varmaan huomanneet, että sain mun uuden kameran tänään! Se pääsi heti testiin tänään, kun ensin otettiin Jennan kanssa asukuvia (niitä luvassa huomenna), sitten käytiin Cloettan pähkinäillassa (siitäkin lisää myöhemmin) ja illalla vielä kuvailtiin Samppalinnan puistossa auringon laskiessa. Tälleen lyhyen tuttavuuden jälkeen voin sanoa, että olen kyllä tosi tyytyväinen tähän kameraan. Olympus Pen Lite E PL5 on pieni ja kätevä kantaa mukana, sillä on tosi nopea ottaa kuvia, säädöt on yksinkertaisia ja kuvanlaatu vaikuttaa erittäin hyvältä. Opettelua ja säätöä vielä toki on, ihan innoissani olen jo tutkinut kaikkia erilaisia toimintoja. Plussaa myös siitä, miten helposti kuvia saa siirrettyä kännykkään. Instagram-kuvien laatu paranee huomattavasti.. Voisin tehdä jonkun paremman arvion kamerasta vielä myöhemmin tai kertoa ainakin vähän lisää omia käyttökokemuksiani.

Pakko muuten kertoa, meillä oli eilen kauden viimeinen matsi Tampereella. Ei lähdetty sinne mitenkään kovin suurilla odotuksilla, sillä meitä oli vaan 5 lähdössä ja jokainen koripallosta jotain tietävä tietää varmaan, että koripallossa on viisi koko ajan kentällä.. Peli alkoi illalla kahdeksalta, siinä vaiheessa väsytti jo vähän ja paikat oli ihan jumissa parin tunnin autossa istumisesta. Mutta me voitettiin! Jouduttiin ihan lopussa pelaamaan neljällä pelaajalla, mutta voitettiin silti! Ihan mieletön fiilis ja paras mahdollinen tapa päättää kausi. Parasta tässä on se, että ne vastustajat ei edes ollut mitään huonoja. Me vaan oltiin tällä kertaa parempia ja jaksettiin taistella ilman vaihtopelaajia. Eilen muistin taas, miksi joukkuelajit on parhaita.

Ei mutta nyt mä lopetan tämän höpöttelyn ja alan katsomaan tv:stä jotain hömppää. Viidakon tähtöset taisi alkaa tänään, oiskohan siinä hyvää aivot narikkaan -viihdettä..

8 kommenttia:

 1. Ahh, koripallo on ihana laji! Olen miettinyt monesti, että haluun pelata taas sitä! 2 vuotta jo taukoa.. Onnittelut kauden viimeisestä pelin suorituksesta!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Sun pitää sitten ensi kaudella taas pelata, suosittelen :)

   Poista
 2. Ja kivoja kuvia saitte sillä uudella kameralla! :)

  VastaaPoista