sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

taco dinner @home

 photo taco2_zps69684658.jpg

R: Onko oikeasti mitään parempaa, kun itse tehty guacamole? Mä en ainakaan ihan heti keksi. Syötiin eilen illalla ruoaksi tacoja, joita varten tein itse guacamolea ja salsaa. Tein ne tällaisilla ohjeilla:

 photo taco3_zpsdb1e95e6.jpg
 photo taco4_zpsebdd1423.jpg

Guacamole:

2 avokadoa
puolikas tomaatti
puolikas pieni punasipuli
1/3 punainen chili
limen mehua

Salsa:

3 tomaattia
puolikas pieni punasipuli
2/3 punainen chili
yksi valkosipulin kynsi
loraus oliiviöljyä ja limen mehua
mustapippuria, vähän suolaa

Nämä on helppo tehdä, aineet vaan pieneksi silpuksi ja sekaisin. Molemmista tuli ihan mielettömän hyviä ja oikeasti tota guacamolea voisin lusikoida suoraan purkista. Ja taisin kyllä niin tehdäkin.. Hyvää ja terveellistä!

 photo taco1_zps1499ad01.jpg

Laitettiin tacoihin guacamolen ja salsan lisäksi naudan jauhelihaa, paprikaa ja juustoraastettta. Ihan parasta! Tacojen huono puoli on kyllä siinä, että tuo kuori hajoaa niin helposti. En siis ehkä suosittelisi tätä ensimmäisten treffien ruoaksi ;) Melkeen samoilla aineksilla valmistuu muuten myös mielettömän hyvä Nachos Supreme, kun laittaa alle nachoja ja päälle kasaa jauhelihaa, salsaa, guacamolea ja juustoraastetta. Voisin elää tex-mex ruoan erilaisilla variaatioilla, näiden lisäksi fajitakset ja ihan perinteiset tortillat on hyvää viikonloppuruokaa, nam! Kuka muu söi texmexiä tänä viikonloppuna?

11 kommenttia:

 1. great snack :D

  WWW.PUTRIVALENTINALIM.BLOGSPOT.COM

  VastaaPoista
 2. Ei vitsi ku näyttääkin hyvältä! Itsekin kyl just perjantaina vedin kunnon tortillamätöt onneksi :D

  VastaaPoista
 3. Hei mua valaistiin just noitten tacojen syömisessä;sen voi painaa täytön jälkeen rikki siitä pitkältä puolelta(tai siis niin et siin on kaks identtistä osaa) ja sit se lopputaco ei murru nii helposti :D erittäin hassu vinkki,mut helpottaa pikkasen syömistä:-) hyvältä näyttää!!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, Janne yritti selittää jotain samantapaista taktiikkaa, mutta mulla kyllä hajosi se silti :D Pitää ilmeisesti vähän harjoitella ;)

   Poista
 4. Blogissasi näyttää olevan hyviä reseptejä! Mitä jos liittäisit sen meidän Etsiresepti.fi sivustoon, jotta voisimme linkittää siihen?

  Etsiresepti on ruokayhteisö, joka kokoaa reseptejä monilta suomalaisilta ruokasivuilta ja blogeilta. Monet ovat jo ilmoittautuneet tänne ja hyötyvät siitä, että annamme heille huomattavasti enemmän liikennettä.

  Liittyäksesi ilmaiseksi Etsireseptiin, klikkaa vain tästä: http://www.etsiresepti.fi/mene-mukaan-ruokablogien-kärkeen


  Ystävällisin terveisin,
  Etsiresepti.fi

  VastaaPoista