maanantai 28. huhtikuuta 2014

sunset

J: Käytiin Riikan kanssa perjantaina Myllyssä ja otettiin siellä katolla auringonlaskiessa musta asukuvat. Luulin, että niistä tuli paljon huonompia, mutta mähän tykkään näistä kuvista! Kivaa vaihtelua niille perinteisille heti kun valo on vähän erilainen. Pidin myös paljon tuosta perjantain asusta. Oli niin lämmin ilta ja oltiin oikeastaan vain sisällä, joten uskalsin laittaa Seppälän karvaneuleen takiksi.

 photo ed6cfe5d-d21e-47cf-bca6-c07eea173d75_zps8ec94cd1.jpg
 photo jennape5_zps7b96b909.jpg photo jennape6_zpsfc61a689.jpg photo jennape2_zps7a9b28ff.jpg photo jennape3_zps899dbae7.jpg
Neule Seppälä, Shortsit ja raitapaita H&M, kengät Converse, laukku Primark

Yksi kevään merkki on ehdottomasti se, että kaivoin mun lemppariconssit esiin. Harkitsin varmaan pari kuukautta noiden ostoa, kunnes sitten viimein päädyin ostamaan ne viime keväänä, pari viikkoa ennen Suomeen lähtöä. Enkä kyllä ole katunut päivääkään, ne on aivan ihanat! Kaiken lisäksi ei ole monia samanlaisia tullut vastaan. Toisin kun vaikka niitä mustia tai valkoisia, mitä liiottelematta on nykyään joka toisella. 

Nyt ei kuitenkaan kengistä sen enempää. Mun on pakko jatkaa paniikkilukemista iltapäivän tenttiin. On muuten viimeinen tentti koskaan! Voisi luulla, että viimeiseen tenttiin lukeminen ei olisi enää yhtään paha juttu, mutta väärin. Olen keksinyt kaikkea muuta tekemistä koko viikonlopun ajan ja ei oikeasti olisi enää yhtään motivaatiota lukea. Pian se on onneksi ohi ja jäljellä on enää kaksi kirjallista työtä ja se gradu.. Ei kuitenkaan tentteihin lukemista, se on pääasia! Nyt siis Suomalaisten terveyden pariin. Hauskaa maanantaita ja alkavaa viikkoa kaikille!:)

3 kommenttia:

 1. Oi vitsi, miten ihanat kuvat tässä postauksessa!

  VastaaPoista
 2. Aivan upea asu! Voisin pukeutua itsekin tuohon. :P Ja valo on kuvissa muuten ihanan tunnelmallinen!

  Milla / millamainen

  VastaaPoista