keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

mitä minä tekisin 10 000 eurolla?

R: Me päästiin mukaan Indiedaysin ja Libressen yhteistyökampanjaan, jonka tiimoilta ajattelin nyt kertoa teille yhdestä mun haaveesta. Libressellä on nimittäin käynnissä Win what you want -kilpailu, jossa joku onnekas voittaa 10 000 euroa unelmansa toteuttamiseen. Ihan mieletöm palkinto, eikö vain? Mun ei tarvitse kauan miettiä, mihin käyttäisin palkintoni. Ei, mä en ostaisi unelmien merkkilaukkua tai sisustaisi asuntoani. Mä en myöskään sijoittaisi autoon tai kesämökkiin.. Mä lähtisin unelmien road tripille Jenkkeihin!

 photo postaukseen1_zpsfed2708e.jpg
 photo postaukseen4_zpsd56a33a6.jpg

Mä haluaisin nähdä New Yorkin uudelleen, haluan ottamaan aurinkoa Miamiin, haluan syödä jättikokoisia hampurilaisia Teksasissa, haluan bongailla julkkiksia Los Angelesissa, haluan ihastella Grand Canyonia auringonnousun aikaan, haluan nähdä Chicagon, haluan shoppailla jättimäisissä Outleteissa, haluan pelata uhkapelejä Vegasissa, haluan ihastella San Fransiscon kaunetta ja ajaa pitkin Golden Gate -siltaa, haluan päästä katsomaan NBA-peliä, haluan maistaa Californialaisia viinejä. Ottaisin kameran täyteen kuvia, söisin liikaa herkkuja, shoppailisin ja miettisin, että tästä mä olen haaveillut, nyt mä olen täällä.

 photo postaukseen3_zpsfce32cfe.jpg

Ihan oikeasti pitäisi varmaan vähän priorisoida, kaikkea ei kuitenkaan yhden reissun aikana ole mahdollista nähdä. Suunnittelin mahdollista reittiä, joka kulkisi osittain pitkin legendaarista Route 66:sta. Kyseinen reitti lähtee Chicagosta ja kiertää mm. Kansasin, Texasin ja Arizonan läpi päättyen Santa Monicaan Californiaan. Wikipedian tiedon mukaan Route 66 on virallisesti lakkautettu ja Interstate Highway System on korvannut sen, mutta tiestä löytyy vielä osia nimellä Historic Route 66. Mä haluaisin aloittaa reissun jo New Yorkista, mikä olisikaan parempi tapa aloittaa reissu, kun levätä lentojen jälkeen New Yorkissa, shoppailla vähän reissuvaatetta ja ottaa rennosti ennen seikkailuja.

 photo karttaoik_zpscbe5edf8.jpg

Tällä hetkellä mua kiinnostaa jostain syystä todella paljon Chicago. Se vaikuttaa mielenkiintoiselta kaupungilta, jonne ehdottomasti haluaisin joskus päästä käymään. Chicagossa on Willis Tower, yhdysvaltojen korkein rakennus ja tornissa on mieletön skydeck, jota olen ihastellut kuvissa. Olen ennenkin sanonut, että tykkään uusissa kaupungeissa käydä näköalapaikoilla, miettikää miten upet maisemat sieltä olisi!

 photo unelma1_zpsbae39636.jpg

Teksasissa kaikki on kuulemma suurta. Muistaakseni olen joskus lukenut, että sieltä löytyy myös Amerikan lihavimmat ihmiset? Tarkoittaako se siis sitä että siellä päin ajellassa kannattaisi maistaa paikalisia herkkuja? Mä haluaisin reissun aikana käydä katsomassa ehdottomasit NBA-koripalloa, ehkäpä Teksasissa ajellessa voisi poiketa Dallas Mavericksin peliin.

Grand Canyonin haluan ehdottomasti nähdä, mieluiten auringonnousun aikaan. Olen nähnyt toinen toistaan upeampia kuvia täältä, joten jos joskus mun road trip -unelma toteutuu, niin voin ajaa vaikka vähän pidemmän reitin kautta, jotta pääsisin Grand Canyonille. Wikipedia osasi muuten kertoa, että Grand Canyon on yksi maailman seitsemästä ihmeestä, en tiennyt! Grand Canyonin jälkeen seuraava kohde olisi täydellinen vastakohta, luonnorauhasta Las Vegasiin! Vegasissa on kuulemma mielettömästi buffetteja, jossa voi syödä itsensä ähkyyn ennen kun siirtyisi kasinolle pelaamaan uhkapelejä.

 photo unelma2_zpsf9974006.jpg
Kuvat täältä.

Ja jos reissu alkaisi New Yorkista, sen voisi päättää Californian aurinkoon. Pitkien ajomatkojen ja uusien kokemusten jälkeen voisi rentoutua rentoutua rannalla ja ihailla upeita maisemia. Viimeinen etappi matkalle olisi ehdottomasti San Fransico. Olen nähnyt niin paljon upeita kuvia Golden Gatesta, että se on pakko päästä näkemään omin silmin.

Mun matkakuume on noussut ihan mielettömästi tätä kirjoittaessa. Pitäisi varmaan osallistua itsekin tuohon Libressen Win what you want -kilpailuun, olisihan se upeaa päästä toteuttamaan tämä road trip. Ja eiköhän se palkintona oleva 10 000 euroa riittäisi hyvin tämän unelman toteuttamiseen.. Mistä te unelmoitte, mitä te tekisitte 10 000 eurolla? Joku voi ihan oikeasti voittaa unelmansa todeksi osallistumalla kilpailuun Libressen sivuilla. Osallistua voi keräämällä pisteitä (ostamalla Libressen tuotteita tai pelaamalla online-peliä) ja kertomalla miksi juuri sinun pitäisi voittaa ja mistä unelmoit. Lisää tietoa ja osallistumisohjeet kannattaa kurkata täällä.

 photo libresse_zps9b00e147.png

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti