tiistai 1. huhtikuuta 2014

mikä on in ja mikä on out?

 photo lehti1_zps2119bdb0.jpg
 photo lehti3_zpsf50e8f87.jpg
 photo lehti2_zps9a0e91d5.jpg
 photo lehti4_zpsfa38c8e7.jpg
Ella, Salla, Vilma ja minä.

R: Joku saattoikin tänään aamulla jo bongata Turun Sanomien Muoti-liitteestä tuttuja.. Siellä mä olen muutaman muun turkulaisen bloggaajan kanssa kertomassa lyhyesti mielipiteitä kevään ja kesän muodita, mikä on in ja mikä on jo ihan passe. Mä jouduin yksin edustamaan meidän blogia, kun Jenna ei päässyt kuvaukseen. Oli kyllä hauska päästä tällaiseen pieneen lehtijuttuun mukaan!

Mietin kauan tuota passe muoti-ilmiötä, päädyin siihen että liika paljastelu saa luvan jo olla ohi! En mä kyllä tiedä onko koskaan kenenkään mielestä ne minishortsien ja napapaitojen yhdistelmät olleet kovin in.. Mä ainakin laitan ennemmin napapaidan kanssa jonkin peittävämmän alaosan (esim. maksihameen!) tai sitten lyhyiden shortsien kanssa vaikka jonkun t-paita. Ja ne pakarat paljastavat shortsit voisi kyllä ihan suosiolla jättää sinne uimarannalle tai kotiin.. Mutta, enpä minä ketään tuomitse, kukin tyylillään. Peiliin kannattaa kuitenkin katsoa ennen kun lähtee ulos.

Kovin kauan ei tarvinnut miettiä kesän must muoti-ilmiötä, olisin keksinyt tähän monta muutakin vastausta. Päädyin kuitenkin sporttityyliin. Innostuin runoilemaan vastaukseksi vaikka mitä, sitä oli näköjään tuohon vähän jouduttu lyhentämään. Mutta eipä varmaan kenellekään muotia seuranneelle ole tullut yllätykseksi, että tänä keväänä ja kesänä on jälleen ihan ok lähteä ulos lenkkareissa tai niissä cooleissa "terveyssandaaleissa". Ajattelin tehdä jossain vaiheessa postauksen sellaisista kevään ja kesän must have -hankinnoista, joita haluaisin omaankin kaappiini. Olen jotenkin tosi innostunut muodista taas pitkästä aikaa, ihana kun tulee kevät ja saa heittää kaikki huivit, pipot ja paksut takit kaappiin. Ja ihana miten alkaa katukuvassa näkyä taas värejä mustien ja harmaiden talvitakkien sijaan!

6 kommenttia: