sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

juoksuvaatteita + elämäni (tähän mennessä) pisin lenkki

R: Nyt kun tulee urheiltua monipuolisemmin, niin tuntuu että koko ajan saisi olla ostamassa uusia urheiluvaatteita. Koristreeneihin voi mennä missä tahansa shortseissa ja t-paidassa ja salitoppejakin on kertynyt ihan kivasti, mutta tällä hetkellä juoksuvaatteista on koko ajan pula. Talvella ostin hyvät paksummat juoksutrikoot H&M:ltä, mutta ne on ihan liian kuumat heti kun lämpötila nousee +5 asteen yläpuolelle. Vähän aikaa sitten ostin hyvän setin, juoksutakin ja -housut Stadiumilta, mutta tarvitsisin ehdottomasti toiset housut niiden lisäksi. Mulla oli kyllä yhdet tosi hyvät, mutta niihin tuli takapuoleen reikä..

 photo Documents51_zps5f604f1a.jpg

vaatteet H&M, kengät Stadium

Lämpimällä säällä ohutkin takki alkaa olla jo vähän liian kuuma, mutta toisaalta ohut pitkähihainen on kylmä jos lähtee lenkille illalla tai jos tulee kylmästi. Hyvä vaihtoehto voisi olla joku juoksupaita. Vaikka pian kyllä pärjää varmaan jo ihan t-paidallakin, mutta enhän mä omista mitään hyviä juoksuun sopivia t-paitoja, ainoastaan vähän liian isoja, kulahtaneita korispaitoja tai kireitä salitoppeja! Vaikka mä en olekaan mikään välineurheilija, niin kyllä kaikki kunnollisissa varusteissa lenkkeilleet varmaan tietävät, että hyvillä vaatteilla on merkitystä.

Mä olen huomannut että Stadiumin Soc-merkin vaatteet on todella hyviä hinta-laatusuhteeltaan, usein niillä on hintaa huomattavasti vähemmän kun esimerkiksi Niken tuotteilla, mutta käytössä ne on mun mielestä ihan yhtä hyviä. Urheiluvaatteiden pitää kestää kovaa käyttöä ja pesua, Socin vaatteet on mulla ainakin pysynyt hyvinä tosi pitkään. Mulla on ollut käytössä myös H&M:n urheiluvaatteita, enkä kyllä keksi niistäkään mitään huonoa sanottavaa. Sitä tosin en osaa sanoa, kestävätkö ne yhtä hyvin käyttöä ja pesua, mutta vielä ei ainakaan ole mitään valitettavaa.

 photo riikkavaate3_zps48a992f8.jpg
 photo riikkavaate2-001_zps87a77a8a.jpg
Takki ja housut Stadium Soc, kengät Nike

Näissä vaatteissa olen viime viikot (kuukaudet..) juoksennellut, mutta pian kyllä tarvitsisin jotain vähän kevyempää! Esimerkiksi tänään juoksin pitkähihaisella ja se oli kyllä ihan hyvä tällaisena päivänä kun aurinko paistoi ja ei tuullut yhtään. Huomasin mainoksesta, että Stadiumilla* saa 4.5 asti -20% juoksuvaatteista. H&M:n nettikaupassa saa sen sijaan -30% yhdestä tuotteesta vielä tämän päivän ajan, sillä saisi jo ihan kivan alennuksen vaikka jostain juoksuhousuista. Mä en ole oikeasti varmaan koskaan maksanut mistään urheiluvaatteista täyttä hintaa, kyttään aina näitä tarjouksia, hah!

Ja kun juoksusta tuli puhe, niin pakko kertoa että olin tänään elämäni pisimmällä juoksulenkillä! Käytiin Jennan kanssa juoksemassa ihan vähän vajaa 15km tuolla mielettömän ihanassa (kuumassa..) aurinkoisessa säässä ja yllättävän hyvin kulki juoksu. Meillä oli aika hidas tahti, tai sellainen että pystyi koko ajan puhumaan ja jouduttiin mm. pysähtymään kun Jenna kaivoi ötökkää silmästään, mutta silti keskinopeus pysyi yllättävän hyvänä (9,7km/h), eli aikaa meni 1h 31min. Enää en siis epäile hetkeäkään sitä, pääsenkö puolimaratonissa maaliin asti, nyt pitäisi vaan yrittää saada vauhtia lisättyä! Onneksi on vielä melkeen kuusi viikkoa aikaa treenata. Tasan kuuden viikon päästä se on jo ohi!

*=mainoslinkki. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti