keskiviikko 23. huhtikuuta 2014

hetkiä arjesta / huhtikuu edition

R: Arjen pieniä iloja on viime aikoina ollut..

 photo riikkajuoksu4_zps4719da93.jpg

..hyvin kulkenut lenkki auringon paisteessa. Tosin vastakohtana tälle elämäni tuskaisimmat 8km eilen nälkäisenä ja väsyneenä.

 photo random1_zps3aa3babe.jpg
Meikit saatu

..uusi kamera, jolla on kiva kuvailla kaikkea mahdollista. Tykkään tästä kamerasta kyllä tosi paljon, paras ostos aikoihin.

 photo muumi1_zpscf9d0e61.jpg

..kiva yllätys Postin mukana, Muumilaakso juhlii -juhlakirja ja karkkia. Toi kirja on ihana, siellä on kaikki parhaat Muumi tarinat.

 photo ma1_zps5f4e70cb.jpg

..kesäisen ihana sää ja Kaskenmäen kukat. Mistä ihmeestä löytäisi työmotivaation tällaisina kauniina päivinä? En halua istua sisällä!

 photo jalkaaa_zpse4757062.jpg

..mun uudet lempparihousut Bikbokista, joita on tullut käytettyä ehkä vähän liikaakin tässä viime aikoina. Mutta kun ne on niin mukavat! 

 photo ma10_zps394db2af.jpg

..tieto siitä, että pian on mun ensimmäinen palkallinen kesäloma! Mulla on toukokuussa 10 päivää lomaa, pakko pitää lomapäivät ennen kun työsopimus toukokuun lopussa päättyy.

..loman kunniaksi varattu päivä Tukholmassa -risteily. En tiedä odotanko enemmän sitä laivan buffettia vai shoppailua Tukholmassa. Harmi että reissuun on vielä melkeen kolme viikkoa, en jaksaisi odottaa.

6 kommenttia:

 1. Iki-ihanat Muumit! :D ja päivä Tukholmassa kelpaisi tännekkin....

  VastaaPoista
 2. Oiiii, niin ihana toi risteily ja PALKALLINEN LOMA - nauti täysillä! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, arvasin että kommentoit jotain Tukholmaan liittyvää ;)

   Poista
  2. Oon vissiin aika läpinäkyvä tyyppi! :DD
   Haluatko jotain vinkkejä reissuun? :)

   Poista
  3. Meillä on niin vähän aikaa (se joku 4-5h kun laiva on satamassa..), että siinä ei kyllä kamalasti mitään ehdi! Mutta jos ois vinkata jotain hyviä ruokapaikkoja niin let me know :)

   Poista