tiistai 22. huhtikuuta 2014

Ei vielä voi olla kesä!

J: Pääsiäinen meni taas ihan hurjan nopeasti, ihan liian nopeasti jopa. Tuli palloiltua enimmäkseen Lahdessa, niin kuin Riikka eilen kertoikin, mutta eilen pääsin nauttimaan ihanasta keväästä Turussakin. Haettiin Teemun kanssa jätskit ja kokista ja istuttiin jokirannassa nauttimassa lämpimästä iltapäivästä.. Tuli ihan kesäfiilis, kun ihmisiä oli paljon liikenteessä, lokit pyöri siinä meidän yläpuolella ja aurinko lämmitti. Ihan kesä siellä ei kuitenkaan vielä ollut, varjossa oli jopa kylmä! Kauhistelin niitä ihmisiä, jotka kulkivat siellä vaan minishortseissa ja topeissa.


Otin kerrankin kameran mukaan ja kävin kuvailemassa teatterisillan kauniita kukkia. Jos mun pitäisi valita suosikkipaikka Turussa, olisi se ehdottomasti tuo maisema teatterisillalta Tuomiokirkolle. Niin nättiä! Tosin kukat oli jo nähneet parhaat päivänsä.. Tehtiin pieni kävelylenkki jokirannassa ja haaveilin jo illoista jokilaivoissa..


Jengi näytti löytäneen tiensä aika hyvin jo jokilaivoihin. Me tyydyttiin vaan kokikseen tällä kertaa ja laivojen sijaan jatkettiin iltaa salilla. Kiitos tuon ihanan ilman, siellä oli yllättävän rauhallista.. Muutenkin totesin tuossa viikonloppuna, että urheilu maistuu mun mielestä paljon paremmalta kuin alkoholi.. Monena vuotena on tullut juhlittua sekä perjantaina että lauantaina, mutta tänä vuonna tyydyin juomaan pari lasillista viiniä perjantaina ja menemään lähes selvin päin baariin Brädin keikalle. Ilta oli ainakin mun osaltani todella onnistunut ja lauantaina jaksoi hyvin pelata, kun ei darra puskenut päälle. Lauantai ilta menikin sitten hotellilla kakkua syöden, ennemmin otin ne kalorit herkuista kun alkoholista ;) Pari kolme vuotta sitten en olisi uskonutkaan sanovani näin, taidan siis olla vanha.. Tai viisastunut?  Ensin kauhistelen nuorten liian vähäistä pukeutumista ja sen jälkeen kerron miten ei voi enää juoda, taidan siis todellakin olla vaan vanhus!
Tänään alkoikin sitten taas uusi työviikko. Mulle se tarkoittaa vaan kolmea päivää ainakin näillä näkymin. Perjantai ja viikonloppu menee vielä kouluhommien parissa ja sen jälkeen alkaakin olla tämä opiskeluvuosi melkein paketissa. Ihanaa! Ihanaa on myös se, että töitä riittää nyt keväällä, vaikkei kesäksi mitään vakituista olekaan. Ehdin ainakin nauttia auringosta ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti