sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

värikkäitä taloja ja katutaidetta

R: Tässä vähän lisää kuvia Kööpenhaminasta. Aiempi reissupostaus löytyy täältä, sieltä löytyy mm. kuvia Kööpenhaminan pienimmästä nähtävyydestä.. Suurin osa näistä kuvista on Nyhavnin alueelta tai juna-aseman vierestä löytyneeltä graffittiseinältä. Sen enempää en ajatellut tällä kertaa kuviin liittyen tarinoida, antaa niiden puhua puolestaan! Tietenkin saa kysyä, jos joku asia kiinnostaa.. Ajateltiin myöhemmin tehdä joku pieni  vinkkipostaus, kiinnostaako sellanen?

 photo reissu2_zpsa6b5b6af.jpg photo reissu2_zps5b7faa43.jpg
 photo reissu3_zpsebf071f1.jpg
 photo reissu1_zps667e4034.jpg
 photo reissu1_zps79d4e27e.jpg
 photo reissu3_zps66ac05db.jpg photo reissu7_zpse0071dd3.jpg
 photo reissu7_zps202dbf11.jpg
 photo reissu5_zps7c5c43f3.jpg
 photo reissu6_zpsfb59f34e.jpg
 photo reissu10_zpsa8352bb5.jpg
 photo reissu4_zpsd18a4273.jpg

Monet suosittelivat meille Tivolissa käyntiä, mutta se oli kiinni! Ilmeisesti se on kiinni tähän aikaan vuodesta, harmi. Olisi ollut ihan hauska käydä, se näytti muurien ulkopuoleltakin katsottuna ihan hienolta ja monet ovat sitä kehuneet. Onpahan ainakin syy mennä uudelleen Kööpenhaminaan joskus!

Kööpenhamina, kuten moni muukin kaupunki, on parhaimmillaan varmaan keväällä ja kesällä, kun on vähän lämpimämpi. Kyllä nytkin tekemistä riitti, mutta pakko myöntää että oli vähän tylsää sunnuntaina, kun satoi melkeen koko päivän. Kova sade ja se tuuli ei ollut mikään mukavin yhdistelmä.. Me mentiin sadetta pakoon ensin yhteen kahvilaan ja sieltä lähdettiin keskustan lähellä sijaitsevaan ostoskeskukseen. Kyllä siellä kaupoissa aikaa sai kulumaan, mutta tavallaan turha reissu, kun ei edes kumpikaan ostettu mitään! Käytiin kyllä siinä ostoskeskuksen lähellä ottamassa nämä asukuvat ja kun käveltiin takaisin hotellille, törmättiin näissä kuvissa näkyviin hauskoihin katutaideteoksiin juna-aseman vieressä, että sen puolesta ei ollut turha reissu ollenkaan.

Ei mutta nyt mä palaan reissukuvien parista todellisuuteen ja menen nukkumaan. Pitkästä aikaa taas masentava sunnuntai-ilta, en muista koska viimeksi viikonlopun loppuminen olisi harmittanut näin paljon. Onneksi on taas niin paljon kaikkea tekemistä tiedossa, että viikko menee varmaan nopeasti. Nyt nukkumaan, heippa!

2 kommenttia: