sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

nyt kannattaa shoppailla treenivaatteita

 photo sekalaistamaaliskuu20143_zps828e5fcb.jpg
R: Ihan vinkkinä jos joku ei vielä tiennyt, Stadiumista* saa jäsenet ja jäseneksi liittyvät -25% alennuksen kaikista tuotteista vielä tänään ja huomenna. Mä kävin äsken ostamassa uudet juoksuhousut, takin ja t-paidan, ne oli yhteensä 35 euroa. Ihan mielettömän halvalla sain! Takki ja housut oli pakettitarjouksessa yhteensä noin 40 euroa ja t-paitakin oli alennuksessa, lisäksi vielä niistä hinnoista sai siis sen -25%. Uudet housut tuli kyllä tarpeeseen, vanhoihin on tullut reikä takapuoleen ja toiset, talveen sopivat, alkaa olemaan vähän jo liian lämpimät tällä säällä. Uudet juoksuhousut ja -takki pääsevät heti tänään testiin.

Jenna teki äsken tilauksen tonne Stadiumin nettikauppaan*, myös sieltä saa siis alennuksen. Ja jäseneksi voi liittyä samalla. Eli jos on tarvetta ostaa uusia treenivaatteita tai -kenkiä, niin nyt kannattaa toimia! Mua ei yleensä jaksa kiinnostaa ne nettikauppojen -10% tarjoukset, mutta tämä on jo niin tuntuva ale, että ei tarvinnut kahdesti miettiä uusein juoksuvaatteiden ostamista..

*=mainoslinkki. Postaus toteutettu yhteistyönä Stadiumin kanssa

2 kommenttia:

  1. Heh, mä kävin tänää 15 kilsan lenkillä ja päätin sen aikana, että _tarviin_ ehdottomasti myös toiset lenkkarit nykyisten nike free -tossujen kaveriks.. Tulin sitte vähä ennen viittä kotia ja äkkiä protskujuomat naamaan, suihkuun ja stadiumiin, kun huomenna ei kerkee :D Menin tietty reippaasti yli budjetin, mutta myyjän kanssa katteltiin, mitkä olis hyviä ja tarkotukseen sopivia malleja niin tietty se kallis versio sitten tuntu kaikkein parhaalta jalassa, ylläri... Ja oli se kyllä parhaimman näkönenkin :D
    -Miffa

    VastaaPoista