lauantai 1. maaliskuuta 2014

NRJ Workout, eli tehokasta treeniä!

R: Olipas "kevyt" aloitus viikonlopulle! Tänään aamulla oli viimeaikaisista viikonlopuista poiketen herätyskello soittamassa jo aikaisin ja suunnattiin heti aamusta Caribialle, jossa oli (on) tänään NRJ Workout. Oltiin suunniteltu, että mennään heti ysiltä alkavalle tunnille ja vedetään siitä neljä jumppaa putkeen. Sattumalta aikataulussa kaikki kiinnostavat tunnit osui just aamupäivälle (paitsi Grit Cardio..) niin päästiin jo ajoissa kotiin. Ensimmäisenä mentiin CXWorxiin, onneksi mahduttiin tunnille, vaikka ei oltu varattu paikkoja etukäteen. Tunti oli tosi tehokas ja siitä jäi hyvät fiilikset (vatsalihaksiin). Porukkaa tuolla koko tapahtumassa oli yllättävän paljon ja "pientä" jonoa ehti aamulla muodostua siihen missä liput vaihdettiin rannekkeisiin. Onneksi alkuvaikeuksien jälkeen kaikki taisivat ehtiä tunneille ja kaikki sujui melko hyvin.. CXWorxin jälkeen me jäätiin Bootcamp-tunnille, joka oli kyllä just mun makuun! Sopivasti keskivartalotreeniä, kyykkyjä, punnerrusta ja kaikkea muuta kivaa. Tuli ihan mieletön hiki! Bootcamp-tyylinen treeni oli meille molemmille melko uutta, mutta tykättiin. Kaikki liikkeet tehtiin ilman mitään painoja tms ja osa liikkeistä tehtiin yhdessä parin kanssa.


Me ei oltu siis varattu paikkoja tunneille etukäteen, joten ei siksi mahduttu Grit Plyoon ollenkaan, vaikka sen piti suunnitelmien mukaan olla meidän aikataulussa seuraavana. Se ei oikeastaan haitannut, saatiin puolen tunnin lepotauko ennen Rähinätreeniä! Rähinätreeni oli hauska! Elastinen, Uniikki ja Brädi vetivät lavalla biisejään, joiden aikana tehtiin lihaskuntoa ja jorattiin. Tuo treeni ei ehkä fyysisesti ollut niin vaativa kun muut, mutta hauskaa ainakin oli. Ja vähän ahdasta, porukkaa oli ihan mielettömästi. Viimeisenä jäätiin vielä BodyAttack-tunnille, joka myös oli meille molemmille ihan uusi tuttavuus. Kyseessä on ns. indoor running -tunti, joten se sopi meille loistavasti. Tunnin aikana tehtiin sykkeennostoja, hyppyjä, kyykkyä, lankkuja, vatsoja.. Oikeen tehokas treeni ja hyvä lopetus päivälle!

 photo work.jpg
 photo work2.jpg

Melkeen kolmen tunnin (eli neljän ohjatun tunnin) tehokkaan jumppailun (heh, en kyllä kutsuisi mm. bootcampia jumpaksi..) jälkeen oli jo hyvä lähteä kotiin. Tavallaan olisi vielä voinut jatkaa jumppailua, mutta Jennalla on paljon koulujuttuja ja ei jaksettu odottaa montaa tuntia seuraavan kiinnostavan tunnin alkua.. Mä venyttelin vielä kotona, yritin käydä kaikki lihakset läpi ettei huomenna ole ihan jumissa. Mulla oli jo valmiiksi jalat ja peppu vähän kipeet eilisestä salitreenistä, saa nähdä pääsenkö huomenna ollenkaan ylös sängystä. Tuolta sai muuten lähtiessään vielä kivan tuotekassin kotiinviemiseksi, pitääkin heti testata auttaako Ice Power kipeisiin lihaksiin! Nyt mä haluan ruokaa! Ei olla Jannen kanssa vielä päätetty mennäänkö jonnekin syömään vai käydäänkö kaupassa ja tehdään itse hampurilaisia. Tekee nimittäin ihan mielettömästi mieli hampurilaista. Ehkä olen sen ansainnut..

Mä kyllä tykkään tällaisista isoista ryhmäliikuntatapahtumista. En käy normaalisti ryhmäliikunnoissa, joten tällaiset tehokkaat jumppailupäivät on kivaa vaihtelua normaalille sali-, lenkki-, ja koristreenille. Joskus kyllä mietin, että pitäisi käydä Motivuksella jumpissa, just esimerkiksi joku vatsalihastunti voisi olla hyvä, kun olen niin laiska tekemään niitä salitreenin ohella. En vaan tiedä miten saisin ajan riittämään vielä jumppiinkin! Mutta, nyt oikeasti haluan ruokaa. Heippa!

8 kommenttia:

 1. Kauheen kokoset reidet mulla :D

  VastaaPoista
 2. Grit Plyo oli ihan kamala! Taino siis tosi tehokas ja tykkäsin kyllä mutta äääääääärettömän rankka :D Varsinkin kun sitä ennen oli cxworx ja kahvakuula! Mutta jaksoi sen jälkeen kuitenkin viellä balanceen, combattiin ja jamiin. Nyt on kaikkensa antanut olo mutta kivaa oli ^_^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, sä ehdit moneen :D Katsottiin vierestä sitä Grit Plyoa ja se näytti kivalta, siis just sellaselta rankalta ja haastavalta. Hyppyjen jne ansiosta se näytti koripalloilijalle sopivalta ;)

   Poista
 3. Kuulostaa niiiin kivalle! Tulispa Ouluunki tommonen tilaisuus...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Turussa on jo monesti ollut samantapaisia tilaisuuksia, eiköhän Ouluunkin joskus tule!

   Poista
 4. Ootte kyllä ihan hulluja kun vedätte noin rankkoja treenejä monta putkeen! :DD Arvostan! Huh hiki tuli lukiessakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh :D Kyllä sen jaksaa ja päivän jälkeen on voittajafiilis!

   Poista