lauantai 8. maaliskuuta 2014

Nämä kaikki mulle kiitos!

J: Kirjoittelin viimeksi juoksupostauksessa, että tarvitsen sykemittarin ja uudet juoksupöksyt. Ne mielessä aloin selailla Stadiumin* nettisivuja..Kuten varmaan huomaatte, sieltä sivuilta löytyi vähän muutakin kivaa! Niin ihania värejä, printtejä, muotoja.. Jos en tähän mennessä olisi harrastanut liikuntaa niin voisin aloittaa ihan sen takia, että pääsisin shoppailemaan kaikkia kivoja urheiluvaatteita! 
Tällä hetkellä iskee eniten varmaan Niken vaatteet. Se on ehkä vähän hassua, sillä en omista yhtään Niken vaatekappaletta. Mun urheiluvaatevarastot on kyllä muutenkin ihan säälittävät. Olen vasta viime aikoina alkanut ymmärtää, miksi jengi laittaa monia satoja euroja treenivaatteisiin. Ennen olen tyytyväisesti treenaillut niillä mainos t-paidoilla, korisshortseilla ja koriskengissä. Nyt kun treenikertoja tulee viikossa vähän enemmän, niin haluaisin panostaa treenivaatteisiin! Ihan oikeasti treenimotivaatio kasvaa, kun sieltä peilistä voi samalla ihailla kivoja vaatteitaan, vai mitä? ;) 

Tällä hetkellä tarvitsen ehdottomasti uudet lenkkarit. Olen käynyt Stadiumilla sovittelemassa noita ylemmän kollaasin Niken Free -mallin kenkiä, mutta en ole ihan vakuuttunut niistä. Tällä hetkellä mulla on Reebokit ja niihin olen ollut todella tyytyväinen. Juoksukenkiä en kyllä tilaisi netistä, vaan niitä pitää ehdottomasti mennä kauppaan sovittelemaan. Enkä valita jos sillä reissulla saisi palveluakin..
Juoksukenkien lisäksi haluaisin tosiaan sen sykemittarin. Polar on aivopessyt mut, joten se tai ei mitään.. Kollaasin tuotteista mä tarvitsin myös salihanskat (Riikka ei voi uskoa miten voin olla treenaamatta ilman), pannan suojaamaan korvia juostessa ja ne juoksuhousut olisi pakko saada ennen kun vanhat hajoaa! Olen haaveillut jostain kuviollisista tai värikkäistä. 

Loppuun vielä mua kauan askarruttanut kysymys. Näkyykö tuollaisissa harmaissa salihousuissa HIKI? Mä olen oikeasti meinannut pariin otteeseen jo ostaa harmaat, mutta olen kuitenkin aina alkanut miettiä, että kuinka tyhmältä se näyttää jos vaikka pepun kohdalla on jäätävät hikiläiskät? Tai kyllähän siellä salilla kuuluukin hikoilla, on mun paitakin hikinen aina, mutta housut.. hmm. Olenko ainoa joka painii kyseisen ongelman kanssa? :D

*=mainoslinkki

2 kommenttia:

  1. Mä en tiedä onks noi ne harmaat housut mitkä mulla on, mutta omalla kokemuksella ne on ihan loistavat housut, pieni perushiki ei näy, mut kerran poljin kuntopyörää tunnin ja hikoilin kuin saunassa ja sen jälkeen mulla oli alaselässä/pepun päällä hikiläiskät mitkä näky. Mutta salilla vaikka olen hikoillut, niin ei oo mitään näkyvää tullut. :) Se ehkä johtu tosta et pyörän päällä istuin vielä. Mut suosittelen! :D

    VastaaPoista
  2. Hmm, itse hankin juuri tummanharmaat treenihousut, mutta en ole päässyt testailemaan vielä niiden hikipitävyyttä. :P Luulenpa kuitenkin, että takapuolessa näkyvät hikiläiskät eivät ole mitenkään kummallinen näky salilla, joten siinä mielessä en olisi niistä mitenkään kauhean huolissani. ;)

    VastaaPoista