perjantai 21. maaliskuuta 2014

mustaa ja hapsuja

 photo riik1_zps986176a0.jpg
 photo riik2_zpsae6e92a6.jpg
 photo riik3oik_zpsed3981fb.jpg
 photo riikka2_zps8ee3cef2.jpg
 photo riikka3_zpsbe5ea452.jpg
takki ja laukku H&M, housut Bikbok, kengät Seppälä, paita Monki

R: Harvemmin mä pukeudun kokonaan mustaan, mutta  joskus vaatekriisin yllättäessä kokomusta pelastaa. Kööpenhaminassa taisin alitajunteisesti inspirtoitua kokomustista asuista, joita siellä näkyi paljon, ja puin yhtenä päivänä kokonaan mustat vaatteet. Yleensä musta on kyllä helppo vaihtoehto, näyttää varmasti hyvältä ja asialliselta, varsinkin jos yhdistää erilaisia materiaaleja. Tässä asussa pallopaita tuo asuun sitä jotain ja hapsulaukku on muuten vaan ihana! Se on muuten uusi, ostin vähän aikaa sitten H&M:ltä. Olin jo pitkään etsinyt jotain tarpeeksi suurta laukkua, johon mahtuisi kamera ja kaikki muu tarpeellinen. Normaalisti käytän enimmäkseen reppua, joten tollanen isompi laukku tuli kyllä tarpeeseen.

Onneksi nyt näyttää siltä että toi takatalvi on vihdoin ohi ja kevät on tulossa, katsoin äsken ihan innoissani säätiedotusta, joka näyttää joka päivälle plussaa ja aurinkoa! Haluan jo pukeutua keväisesti, jättää huivit ja paksut pipot lopullisesti kaappiin. Tai kyllä mä pipoista tykkään, mutta en tykkää käyttää sitä siksi, että on pakko ettei korvat jäädy, vaan siksi että haluan ja se näyttää kivalta ja sopii asuun. Ja tietenkin haluan myön nämä uudet ihanuudet käyttöön.

Ihanaa että on perjantai. Viikko on mennyt ihan super nopeasti taas! Mä tykkään mun työstä tällä hetkellä tosi paljon, kun on niin paljon tapaamisia, haastatteluja ja palavereita, aika menee nopeammin kun ei tarvitse istua vaan koneella. Ja kun istun koneella, litteroin tekstejä ja siinä aika vasta nopeasti meneekin. Viikonloppuna ajattelin ottaa rennosti, juosta ainakin yhden pidemmän lenkin, käydä salilla ja yritetään myös ehtiä Jennan kanssa ottamaan asukuvia. Aurinkoista viikonloppua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti