keskiviikko 12. maaliskuuta 2014

kakkua ja vähän muuta..

R: Synttäreissä on ehkä parasta se, kun saa kutsua kavereita ja sukulaisia koolle ja saa kerrankin leipoa hyvällä omalla tunnolla kaikkia herkkuja! Mä tykkään leipoa, mutta harvemmin tulee leivottua mitään ihan muuten vaan. Ja jos leipoo ihan vaan omaksi iloksi, niin yleensä niitä leipomuksia tulee syötyä vähän liikaakin.. Mä leivoin meidän synttäreille samoja porkkanamuffinsseja kun muutaman viikon takaiselle brunssille ja lisäksi tein kinkkupiirakkaa, joka on kyllä helppo, nopea, eikä petä koskaan! Jenna leipoi kakun (yhteensä parikin kakkua..) ja suklaa"karkkeja".

  photo la3-2.jpg
  photo la1-2.jpg
  photo la5-1.jpg
  photo la4-2.jpg
  photo la6-1.jpg
  photo la2-3.jpg

Meidän pappa kysyi muffinssia syödessään puoliksi vitsillä, että onko siellä porkkanaa. No olihan siellä! Ja onhan se tavallaan ajatuksena outo, että noin herkulliset ja mehevät leivokset sisältävät porkkanaa. Terveysruokaa siis! Eipä se porkkana pahemmin sieltä maistu. Nykyäänhän leivontaan käytetään usein avokadoa ja muistaakseni olen nähnyt joskus suklaakakun ohjeen, johon tulee kesäkurpitsaa, joten nämä mun porkkamuffinssit taitaa jo olla aika out.. Mutta hyviä ne oli, saivat taas kehuja. Ohjeen löytää siis Lauran blogista täältä. 

Nyt on kuitenkin taas juhlat juhlittu ja paluu arkeen on ollut mielettömän kiireinen. Olen juossut alkuviikon pitkin kaupunkia haastattelemassa ihmisiä, kotona istunut kuulokkeet päässä litteroimassa ja soitellut ties kenelle ja sopinut lisää tapaamisia. Lisäksi olen ihan kirjaimellisesti juossut lenkillä ja treeneissä, hoitanut blogijuttuja ja miettinyt että missä välissä pakkaan. Töiden kanssa tulee olemaan tosi kiire seuraavat päivät ja  illalla pitäisi vielä lähteä Raumalle pelaamaan, onneksi sitten on tiedossa pieni irtiotto arjesta. 
Positiivista tässä kiireessä on se, että kesä on täällä ennen kun huomaankaan! Kiitos muuten hei kaikille Kööpenhamina-vinkkejä antaneille, niitä oli kiva lueskella!

2 kommenttia:

  1. en oo koskaan tehnyt porkkanamuffinsseja, vaan porkkanakakkua olen yhden kerran tehnyt.. kyllä tekee mieli kokeilla noita porkkanamuffinsseja!

    VastaaPoista