perjantai 14. maaliskuuta 2014

hetkiä viime viikoilta

R: En ole pitkään aikaan postannut tänne instagram-kuvia, mutta ajattelin pitkästä aikaa tehdä tällaisen kuvapostauksen, sillä instagramiin tallentuu kuitenkin paljon sellaisia kivoja asioita, jotka eivät ikinä tänne blogiin asti päädy. Mut löytää instagramista nimellä @riikka_ni, sieltä näette miten meidän Kööpenhaminan reissu etenee!

 photo kaumlnnykaumlstaumlmaaliskuu2014.jpg

1. Muutaman viikon takainen brunssi kavereiden kanssa, nam! 2. Ihanat jokirannan värikkäät talot. Tuo on yksi mun suosikki paikoista Turussa. 3. No niitä muffinsseja, joista olen viime aikoina puhunut vähän liikakin.. 4. Seppälässä on hienot sovituskopit! Sovittelin yhtä farkkuliivia, mutta aloin taas pihiksi ja en ostanut sitä. Seppälässä on kyllä ollut tosi kivoja vaatteita viime aikoina.

 photo kaumlnnykaumlstaumlmaaliskuu20141.jpg

5. Kalevalan päivän liputus Aurasillalla. 6. Mun gourmet nakkikeitto ja uusin Cosmopolitan. Ostin Cosmon ekaa kertaa moneen vuoteen ja se oli kyllä positiivinen yllätys. 7. Minä tyytyväisenä NRJ Workoutin jälkeen. Elastinen oli muuten tykännyt tästä kuvasta, mun instagram-uran tähtihetki! 8. Treenailun jälkeinen burgeri, Amarillon Big Burger, nam! Käyn ehkä kerran vuodessa Amarillossa ihan vaan ton burgerin takia.

 photo kaumlnnykaumlstaumlmaaliskuu20142.jpg

9. Uudet mintunmakuiset Susu-palat oli liian hyviä. Saatoin ehkä syödä yhdessä illassa koko pussillisen.. 10. Käytiin Jennan kanssa gagulla. Oli tarkoitus tehdä paikasta oikeen oma postaus, mutta kiireiden takia se on unohtunut. Suosittelen kyllä Gaggui Kaffelaa, se on Humalistonkadulla. 11. Olet kaunis! Hyvä muistutus teatterisillalla. 12. Sain ihanan naistenpäivän lahjan Glitteriltä, korvikset ja lahjakortti. Mukava yllätys.

 photo kaumlnnykaumlstaumlmaaliskuu20143.jpg

13-14. Kukkia! Ekan kuvan kukat Janne osti, toiset sain synttärinä mammalta. 15. Synttäri kahvittelua Jennan luona. 16. Fontanan herkullinen brunssi. Käytiin sunnuntaina brunssilla, kannattaa muuten mennä ajoissa, ainakin jos on isolla porukalla liikenteessä. Meidän porukasta onneksi muutama oli hyvissä ajoissa paikalla, joten he pääsivät varaamaan meille ehkä koko paikan ainoan tarpeksi ison pöydän. Pöydän voi toki varata etukäteen, mutta varauksia otetaan vaan rajallinen määrä ja me ei siksi saatu varattua. Turkulaiset on kyllä brunssikansaa, myös Blankon ovella oli jonoa jo hyvissä ajoin ennen kahtatoista.

 photo kaumlnnykaumlstaumlmaaliskuu20144.jpg

17. Sain tällaisen ihanan kuvan ja synttärionnittelut, Jakke! 18. Aurinkoinen Turku. Voi miten ihana sää on ollut, harmi että nyt taitaa tulla se pelätty takatalvi.. 19. Ei haittaa aamulla mennä kahdeksaksi tapaamiseen, kun saa kävellä tällaisissa maisemissa. 20. Kööpenhamina! Kun te luette tätä postausta, niin olen toivottavasti jo lentokoneessa.

Ihanaa viikonloppua kaikille!

4 kommenttia:

  1. Musta tuntuu et on parempi etten osta noit Susu paloja, jos ne on liian hyviä. :D Oon kuullu vaan hyvää niistä ja haluisin maistaa, mut no ehkä joskus! :D Parempi ettei osta, ettei lähe ihan käsistä se syöminen heh!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ehkä ei kannata :D Mä en ainakaan saanut mielenrauhaa ennen kun pussi oli tyhjä, oli niin hyviä ;)

      Poista