torstai 20. maaliskuuta 2014

he ovat vihdoin täällä!

 photo max3_zps0f64e3d1.jpg
 photo max1_zpsa054d024.jpg
 photo max4_zps816b2aeb.jpg
 photo max2_zps4d1b0eef.jpg

R: No tässä ne nyt on, mun uudet Air Maxit. Pitkään pohdin eri malleja ja värivaihtoehtoja, selasin nettikauppoja ja sovittelin kenkiä kaupoissa, lopulta päädyin tilaamaan nämä Asokselta. Ja mikä parasta, ne oli alennuksessa ja hintaa taisi jäädä ainoastaan noin 80 euroa. Onhan sekin paljon, mutta huomattavasti vähemmän mitä olin varautunut maksamaan. Nyt on uusia Nikeja joka lähtöön, kun ostin uudet juoksukengätkin, jotka sattuivat olemaan Niken. Sovittelin monen eri merkin kenkiä ja lopulta Niken Pegasos-malliset oli parhaat. Ne oli kun mun jalkaan tehty! Voin myöhemmin kertoa miten juoksu kulkee niillä, mutta ensin pitää kerätä vähän kilometrejä..

Mutta takaisin näihin lemppareihin, lämpenettekö te tälle lenkkaritrendille? Mä olen tainnut jo tehdä selväksi, että olen tosi innoissani tästä sporttitrendistä, niin mun juttu! Oikeasti, kuka ei tykkäisi siitä, että saa lähteä kaupungille lenkkareissa ja kolitseissa näyttämättä joko krapulaiselta tai teiniltä. Ja onhan noi ihan täydelliset jalassa, tosi mukavat ja pehmeät.

P.S Käytin otsikossa kengistäni muotoa he, pitäisikö huolestua..?

10 kommenttia:

 1. Ihanat, kiva väriyhdistelmä!

  VastaaPoista
 2. liian muoti-ilmiö, jokaisella bloggaajalla on tommoset jalassa nykyään. Jos ois vuos sitte joku kulkenu nää jalassa ni ois varmasti katottu kieroon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä näitä vuosi sitten jo oli, ei tosin suomessa niin paljon :D Mutta hei, onneksi vaan "jokaisella" bloggaajalla, eli hyvin pienellä osalla kokonaisväestöstä!

   Poista
 3. Haluun nähdä jo kengät tositoimissa! Jotain asua kehiin! :D Itsekin oon lämmennyt noille vähitellen, mutten oo raaskinut hankkia ainakaan vielä. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti pian näkyy asukuvissa, kunhan toi lumi taas sulais ja ehtis kuvailee :)

   Poista
 4. He ovat niin ihanan pirteät! Munkin on pakko hommata jotkut räikeet lenkkarit. Toi lenkkaritrendi on kyl ihan täydellinen mulle kun oon niin mukavuudenhaluinen ja kävelen paljon :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu mulla sama juttu, kävelen joka paikkaan, niin senkin puolesta tämä lenkkaritrendi on mahtava ;) Oletko nähnyt niitä Niken Free 5.0 -lenkkareita, niitä on mielettömän kivoissa räikeissä väreissä!

   Poista
 5. He ovat kyllä aika himokkaan hienot! :D
  Pitäis varmaan itsekin alkaa miettimään asuja mun ei sali Nike yksilöiden kanssa. Mut he on kyl varmaan aika last season kun ovat vaan airit... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ovathan he :) Heh, vähän ois hei noloa käyttää jotain ihan last seasonia.. :D Ei mutta oikeesti just tuolla Kööpenhaminassakin näkyi kyllä Nikejä ihan joka lähtöön, kaikenlaisia..

   Poista