keskiviikko 26. maaliskuuta 2014

arki ei ole aina tylsää

J: Pitkästä aikaa kuvia ihan mun arjesta ja vähän kuulumisia muutenkin. Mulla on ollut ihan kauhea kiire kaikkien hommien kanssa, eikä helpota kun vasta parin viikon päästä.. Pakko kuitenkin koittaa jaksaa, sillä nyt on käsillä koko yliopiston viimeiset tentit ja esseet. No okei, sellainen pieni juttu kuin gradu ei tule valmistumaan vielä tänä keväänä, mutta muuten pitäisi olla kaikki kurssit hoidettu, vikaa harjoittelua lukuunottamatta, tämän kevään jälkeen! Onneksi on paljon asioita, jotka auttaa jaksamaan..


..Loistavana motivaattorina toimii ehdottomasti se tunne, kun tietää saaneensa jotain valmiiksi tai kun joku juttu etenee. On se sitten pari kappaletta gradun teoriaa, rästissä ollut essee, opintorekisteriin kilahtaneet pisteet tai se tunne, kun lähdet tentistä! Aivan parasta, sen tunteen takia jaksan tehdä hommia..

..Työt! Vaikka kouluhommien kanssa on kiire, olen rohmunnut itselleni vähän sijaisuuksia. Menen nyt pitkästä aikaa loppuviikoksi tuttuun päiväkotiin ja ensi viikolla taas tuttuun alakouluun, tosin vaan päiväksi. Hommia riittäisi ja päätin jo kerran, että keskityn vaan opiskeluun, mutta en vaan osaa sanoa ei sijaisuuksille. Enkä edes halua, rakastan noita hommia ;)


..Ja niistä töistä saa rahaa ja rahalla saa kaikkea kivaa, kuten uuden ihanan takin! Ostin tuon Seppälästä alesta ja olen niin rakastanut siihen. Ihan täydellinen kevääseen. Asukuvia tulee mahdollisimman pian, harmittaa niin kovin, että ei olla ehditty Riikan kanssa kuvailemaan tällä viikolla. Jotenkin kummasti taas aikataulut mennyt ihan ristiin.

..Rahalla saa myös lentoja. Olen haaveillut viime päivinä tulevista reissuista. Varsinkin Englannin reissu on mielessä melkein päivittäin. En malta odottaa, että pääsen St Albansin tuttuihin maisemiin ja on se Lontookin ihan kiva.


..Aurinko!! Tämä voisi olla kyllä listan kärjessäkin. Aamulla ei väsytä yhtään ja energiaa olisi vaikka muille jakaa, kun herätyskello soi. Tänäänkin se soi tuttuun tapaan puoli seiskalta ja en edes torkuttanut kertaakaan, ihmeellistä. Niin ja auringon lisäksi kukat, en enää ihmettele miksi kaikki aina sanovat, että kukat piristävät.

..Edelliseen liittyen; lenkkeily valoisaan aikaan. Juostiin Riikan kanssa maanantaina kymppi aika kevyesti, vaikka mä olin juuri ollut viikon flunssassa ja viime lenkistä oli jo reilut pari viikkoa. Oli kiva huomata, että jaksaa joka päivä paremmin ja paremmin.. Juoksin ensimmäistä kertaa uusilla lenkkareilla ja ne oli kyllä todella hyvät. Mahtava löytö!


..Uusi suosikkitee, Clipperin Acai marja & mustaviinimarja. Olen kahvinystävä, mutta olen nykyään hieman kyllästynyt tavalliseen kahviin ja olen monena päivänä juonut teetä aamupuuron kanssa. Kofeiinin puutteen huomaa kyllä yleensä viimeistään siinä iltapäivällä ja sillon tulee keitettyä sitten pannullinen kahvia, joten kokonaan eroon en ole kahvista päässyt ;) Enkä kyllä haluakaan päästä. Clipperin teet on kyllä ehdottomasti parhaita, joihin olen törmännyt ja hyvä vaihtoehto tavalliselle kahville.

Nyt taas yhden esseen pariin ja illalla salille. Loppuviikko meneekin sitten Salossa. Suunnittelin jo että juoksen huomenna mun legendaarisen 10km lenkin, jota tuli sillon pari vuotta sitten juostua vähän enemmänkin. Aurinkoista loppuviikkoa kaikille!

3 kommenttia:

 1. NAM toi tuu kuulostaa niin herkulliselel, miten oon missannu ton! Pakkko huomenna hakee varmaan varastoon :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua mikä typo-kommentti, TEE ja herkulliselle :D

   Poista
  2. Haha :D Mä tilasin ton Holland & Barretilta muiden juttujen kanssa, en tiedä saako Suomesta :( En oo pahemmin katsellut, kun noi maksaa varmaan triplasti täällä kun Englannissa.) Raahaan sieltä aina mukanani..

   Poista