keskiviikko 5. helmikuuta 2014

Well hello dr denim

 photo farkut1.jpg
 photo farkut2.jpg

R: Nellyllä oli vähän aikaa sitten kaikki tuotteet -40% alennuksessa 500K facebook-tykkääjän ansiosta. Tarjous taisi olla voimassa vaan muutaman tunnin, mä osuin sillon oikeen paikkaan oikeaan aikaan, eli ehdin selaamaan melkeen koko valikoiman läpi ja tekemään tilauksen. Selasin ihan oikeasti varmaan melkeen koko valikoiman läpi, mutta lopulta tilasin ainoastaan kahdet farkut ja sormuksia. Sain tilauksen tänään ja se oli aika onnistunut, päädyin kuitenkin pitämään ainoastaan nämä tummansiniset Dr Denimin farkut. Tai legginssithän nämä on, jos tarkkoja ollaan. Olen  katsellut kyseisen merkin farkkuja "sillä silmällä" jo pitkään ja lukenut monista blogeista kehuja merkistä, nyt sain tilattua omani alle 27 eurolla! Vähän kyllä kauhistuin kun näin koon S-farkut ensimmäistä kertaa, ne on niin pienet! Ihan kun jotkut lasten housut. Materiaali on kuitenkin tosi joustavaa ja nämä on tosi mukavat (yllättävän mukavat) jalassa.

Hyviä ja istuvia farkkuja en aiemmin omistanutkaan, joten näitä tulee varmasti käytettyä ihan kyllästymiseen asti. Tavallisista farkuista nämä poikkeavat ainoastaan siinä, että näissä ei ole oikeita taskuja edessä. Takana on kyllä taskut ja edessä vetoketjut, joten ihan farkuilta näyttää! Onko Dr Denim teille tuttu merkki?

2 kommenttia:

  1. Mä oon kans lukenut/kuullut noista paljon hyvää, mut myös huonoa. Noi kuulemma venyy tosi helposti! Kerro sit omat kokemuksesi. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu mäkin olen kuullut nyt monilta että saattaa venyä :S Kerron heti kun olen ehtinyt vähän näitä käyttämään!

      Poista