perjantai 21. helmikuuta 2014

väriä päähän

 J: Tänään oli se kauan odotettu päivä, kun pääsin vihdoin kampaajalle! Mulla käy aina niin, että venytän kampaajan varaamista ihan viime tippaan ja sitten pari päivää ennen kampaajaa kuljen pipo päässä tai hiukset kiinni, kun tyvikasvu alkaa olla jo liian jäätävä.. Nyt se on taas kunnossa, kiitos kuuluu jälleen kerran Kerhon osaavalle henkilökunnalle. Vähän miinusta kyllä tällä kertaa siitä, että mun otsassa oli värjäyksen jälkeen melkein yhtä paljon väriä kun itse tukassa. Onneksi sentään lähti meikinpuhdistusaineella hinkatessa pois melkein kokonaan..


Viimeinen kuva on otettu, kun Suomi teki ensimmäisen ja ainoan maalinsa. Oli kyllä jännä matsi, mutta Ruotsi oli yllättäen parempi taas kerran. Höhöh, ei voi mitään. Huomenna sitten taistellaan pronssista, vaikka ei kyllä tällä hetkellä kauheasti lämmitä.. Onneksi olympialaiset alkaa pian olla ohi, ei jaksa enää yhtään jännittää suomalaisten puolesta. Ehkä ne opiskeluhommatkin etenee taas ensi viikolla kun ei voi prokrastinaationa katsoa naisten ampumahiihtoa, curlingia tai jotain muuta yhtä mielenkiintoista lajia. 

4 kommenttia:

 1. Hienolta näyttää! ^^ Kuulun outoon kastiin joka ei käy kampaajalla vaan hoitelee värit & leikkaukset omin voimin. Tukkani on tasamittainen niin helposti saa siistittyä / äidin avulla / tuttu kampaaja käy välillä kotikäynneillä äidillä ja tungen itseni joskus leikkausjonon jatkoksi. :)

  x Satu
  Indie by heart

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin värjäisin ennemmin itse, mutta inhan sitä :D pari kertaa olen pakon edestä itse joutunut värjäämään ja en ole koskaan ollut tyytyväinen siihen ja joskus Riikka värjää. Kampaaja tuo sellaista pientä luksusta elämään:)

   Poista