perjantai 28. helmikuuta 2014

vanha suosikki ja positiivinen yllättäjä

R: Ajattelin pitkästä aikaa vinkata teille eräästä meneillään olevasta mainoskampanjasta, Yves Rocherilla* on tällä hetkellä suuri varastontyhjennys, jonka aikana tuotteita myydään jopa -60% alennuksella. Mä tein itse muutama viikko sitten tilauksen Yves Rocherille, kun ystävänpäivän aikoihin oli myös joku hyvä kampanja meneillään. Harvemmin YR:n tuotteista joutuu kyllä kovin pahoja hintoja maksamaan, mäkin sain ripsivärin, kaksi pakettia kasvojenpuhdistusliinoja ja kasvojen kuorinta-aineen 17 eurolla.


Mä olen ennekin tilannut näitä Serum Vegetal -puhdistusliinoja* ja ne on oikeasti ehkä parhaita mitä olen koskaan käyttänyt! Tämän toisen paketin tilasin siksi, että sillä saa puhdistettua myös silmämeikin (en ollut varma saako noilla toisilla, paketista huomasin että saa). Meikinpuhdistusliinat on tosi käteviä reissussa, varsinkin jos yöpyy hostellissa! Ja käytän mä näitä joskus ihan kotonakin, käteviä jos laiskottaa ja haluaa nopeasti saada ihon puhdistettua.


Tilasin testiin myös Lash Plumping -ripsivärin*, jonka suhteen mulla ei ollut kovin suuria odotuksia. Useimmiten olen joutunut pettymään, kun olen ostanut/tilannut jonkun satunnaisen ripsivärin jostain. Halusin tilata jonkun vedenkestävän, kun en tällä hetkellä omista yhtäkään ja aion ostaa Kanebon suosikkini vasta lentokentältä parin viikon päästä. Tällä kertaa olin kuitenkin todella positiivisesti yllättynyt tähän heräteostokseen. Tämä tuuheuttaa ja pidentää kivasti mun vielä vähän hauraita ripsiä. Plussaa myös siitä, että ripsiväri lähtee meikinpoistoaineella yllättävän helposti, joskus tuntuu että vedenkestävät ripsarit pysyy ripsissä vähän liiankin hyvin..

Tällä hetkellä Yves Rocherilla* on siis paljon alennuksia ja yli 20 euron ostoksista saa vielä pois 5 euroa koodilla YRBRAFF5. Koodi on voimassa 9.3 asti. Lisäksi yli 17 euron tilaukset toimitetaan postikuluitta, joten niistäkään ei tarvitse erikseen maksaa! Ihan vinkkinä muuten, jos tilaus maksaa vaikka 15 euroa, niin kannatta lisätä joku halpa tuote ostoskoriin niin, että hinta ylittää tuon 17 euroa, jolloin ei tarvitse maksaa 4,20 euroa postikuluista. Paljon järkevämpää maksaa se pari euroa esim. suihkugeelistä, kun "turhia" toimitusmaksuja.

*=mainoslinkki. Postaus toteutettu yhteistyössä Yves Rocherin kanssa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti