torstai 6. helmikuuta 2014

Throwback thursday: Spain

J: Mä aloitan nyt tämän blogin uuden juttusarjan, eli tästä lähtien toivottavasti seuraavat parikymmentä torstaita eteenpäin katsotaan ajassa vähän taaksepäin ja palataan mun ja Riikan reissuille. Ensimmäisenä palataan Espanjaan. Ollaan molemmat oltu siellä kaksi kertaa. Mä olin joulukuussa 2011 Barcelonassa kavereiden kanssa ja tammikuun alussa oltiin Teneriffalla Riikan kanssa. Lisäksi Riikka oli kesällä 2009 poikaystävänsä kanssa Barcelonassa.

Paikkoina Teneriffa ja Barcelona olivat hyvin erilaisia. Teneriffalle lähdettiin Riikan kanssa haistelemaan turistimeininkiä. Se oli meidän ensimmäinen ja toistaiseksi viimeinen pakettimatka, joka ollaan tehty kahdestaan. Oltiin viikkoa Playa de las Americaksessa, joka on siis erittäin turistipainoitteinen paikka. Siellä kyllä riitti tekemistä jos niin halusi, eikä se ehkä niiiin paha turistirysä ollut, mitä me oltiin luultu. Käytiin viikon aikana Teiden retkellä, käveltiin Los Cristianokseen, joka on siis ihan naapurissa, pelailtiin hotellin koriskentällä, käytiin lenkillä ja tietenkin makoiltiin uima-altaalla ja otettiin rennosti. 


Kanarian saaret sopivat siis täydellisesti rentoutumiseen, mutta jos kaipaa elämää ja vilskettä, suosittelen ennemmin Barcelonaa. Siellä oli suurkaupungin tunnelma. Barcelonassa vaelleltiin pikkukujilla, uitettiin varpaita jääkylmässä Atlantissa, ihasteltiin nähtävyyksiä ja shoppailtiin. Barcelona jäi mieleen kaupunkina, johon haluan ehdottomasti vielä joskus uudestaan. Neljän yön reissu ei riittänyt koko kaupungin tutkimiseen. Seuraavaksi kohteena voisi olla FC Barcelonan matsi.. Täältä muuten lyötyy mun kirjoittama vinkkipostaus Barcelonaan!


On myös syy sille, miksi juuri tänään aloin fiilistellä Espanjaa. Jos joku vielä ole kuullut, Suomen koripallomaajoukkue sai villin kortin mm-kisoihin ja kuten mä vähän jo vihjailin, me ollaan lähdössä sinne! Pari iltaa meni lentoja kyttäillessä ja tiistaina saatiin varattua ne. Hostellikin varattiin eilen, joten peliliput puuttuu enää ja mun suuri unelma toteutuu! Lähdetään siis elokuun lopussa viikoksi Bilbaoon. Onko joku käynyt siellä? Vinkkejä otetaan vastaan. Voin kyllä luvata, että tästä reissusta tulette kuulemaan hehkutusta vielä kyllästymiseen asti ;)

6 kommenttia:

 1. Tosi mielenkiintoista lukea teidän vanhoista reissuista! Jos kerran lanseeraatte torstain reissumuistelopäiväksi, lähtekää messiin Instagram Travel Thursday -tempaukseen siinä samalla, lisätietoa löytyy täältä: http://www.rantapallo.fi/destinationunknown/instagram-travel-thursday/ Niin saadaan teidän reissujutut vielä suuremmalle yleisölle! :)

  VastaaPoista
 2. Hei toi vois olla kiva.. Oo lueskellut noita postauksia, mut en oo koskaan oikein tajunnut, että voiko kuka vaan osallistua siihen :) Kiitos vinkiestä ja kiva kuulla, että edes joku on kiinnostunut meidän reissupostauksista!

  VastaaPoista
 3. matkakuume nousee ! ootan innolla lisää :--)

  - Hanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomenna tulee lisää lomakuvia ;) En paljasta vielä, että mikä kohde on kyseessä!

   Poista
 4. Barcelona ei kylläkään ole Atlantin rannalla...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahhaa, ihana että kaikkien näiden postausten katselujen jälkeen joku 1,5v postauksen julkaisun jälkeen huomasi tämän pienen virheen ja päätti huomauttaa siitä :D

   Poista