lauantai 1. helmikuuta 2014

Susijengi aaauuuuu!

J: Mun piti tulla kertomaan teille vähän viime viikkojen kuulumisia, mutta kesken postauksen kirjoittamisen kuulin vuoden 2014 tähän mennessä parhaita uutisia. Suomen miesten koripallomaajoukkue, aka Susijengi, pelaa tämän vuoden MM-kisoissa!! Suomi sai kisoihin villin kortin, eli valittiin viidentoista hakijamaan joukosta kisoihin. Fiilis on tällä hetkellä ihan uskomaton!


Yksi iso syy Suomen villille kortille on varmaan Susijengin fanit. Viime syksyn em-kisoissa oli paikalla tuhansia suomalaisia ja pari vuotta sitten Liettuassa jo satoja, me siis oltiin siellä myös. Nyt näyttää vahvasti siltä, että "joudutaan" lähtemään syyskuun alussa Espanjaan kannustamaan Suomea. En kyllä tiedä kuinka helppo on saada lentoja, hotellia tai ottelulippuja, mutta mehän mennään sinne vaikka väkisin.. Kuka lähtee mukaan? Maanantaina selviää lohkovastustajat, kuinka siistiä olisi jos Suomi pelaisi vaikka jenkkejä vastaan?
Nyt ei kykene kirjoittamaan mitään fiksua. Taidan lähteä salille purkamaan vähän ylimääräistä energiaa, käyn tällä hetkellä ihan ylikierroksilla näiden uutisten takia. Niin hienoa. Sanoinkuvaamattoman hienoa! Upeaa.

6 kommenttia:

 1. On kyllä ihan huippua! Itse oon urheiluihminen, mutta aika moni laji on lähempänä sydäntä, kun koripallo vaikka sitäkin tulee hieman seurattua.. Kuitenkin oon tosi innoissani tästä myös. Mun mielestä on ihan mahtavaa, että Suomessa ollaan saatu aikaan sellaista hypeä, että sellaisetkin ihmiset, jotka ei aiemmin oo niin ollut urheilusta tai koripallosta kiinnostuneita on varmasti kuulleet nimen Susijengi ja sen porukan hienosta menestyksestä myös. Se me-fiilis ja riemu, jota ton lajin parissa on viime vuosina saatu aikaan on ihan huikeeta ja joukkueen menestyskin on ansaittu ja toivottavasti sitä tulee vaan lisää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oot niin oikeassa :) veikkaan, että se me-fiilis nousee kisojen myötä entisestään.. tiedän nyt jo tosi monia kun on lähdössä espanjaan kannustamaan ja toivottavasti loput katsoo kisoja tv:stä! Harmi vaan, kun osuu lentopallon mm-kisojen kanssa samaan aikaan!

   Poista
 2. Riikka, mainitsit tossa yhdessä postauksessa, että kuulut johinkin testiryhmään. Mikä testiryhmä mahtaa olla kyseessä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai se hiusväri? Näin siitä vaan fb:s ilmotuksen, osallistuin ja sain sen hiusvärin testiin. Kai ne arvottiin tms, kuka sen sai.

   Poista