maanantai 24. helmikuuta 2014

spring(ish) look

 photo 14373185-9b26-4b87-824d-009efa4ac2d7.jpg
 photo fa236ae2-b17b-4c22-8525-bebb756ef59c.jpg
 photo 1dec5105-cd28-46ff-905d-5d50a2dddb7a.jpg
 photo 37c0714c-1f53-4b64-8244-d42ae069002d.jpg
 photo 769879f1-ea3a-4a39-95a1-ebcf29cf3050.jpg

farkkuliivi Bershka
paita H&M
housut Bikbok
reppu Primark
kengät Converse

R: Heii, hauskaa maanantaita kaikille! Luin tänään aamulla jostain facebook-päivityksestä muistutuksen, miten maanantai voi olla alku elämäsi parhaalle viikolle, eli pitääkin yrittää pitää se mielessä, aina kun maanantai kyllästyttää. Tajusin aamulla myös, että tällä viikolla alkaa jo maaliskuu ja ensi viikolla täytän jo 26. Apua, pelottava kolmenkympinkriisi alkaa pian lähestyä! No ei, olen ihan tyytyväinen tähän ikään ja tähän elämänvaiheeseen. Kiva että on jo "vanha ja viisas", mutta kiva ettei kuitenkaan ole niin vanha, että tulisi kamala paine ja "pakko" perustaa perhe ja alkaa elää sellasta oikeeta aikuista elämää. Tässä iässä voi hyvin vielä kulkea viikonloppuisin napapaidassa, mutta sitten arkena esittää viisasta oman alansa tuntevaa tutkijaa. Ja ikähän on vaan numeroita.. Ja aikuisuus aika venyvä käsite..

Mutta, asuun! Yhdistin pitkästä aikaa korkeavyötäröiset farkut ja lyhyen paidan, mutta heitin farkkuliivin siihen päälle, ettei ole pelkkää mustaa. Mun mielestä tosi onnistunut kokonaisuus! Mitäs te tykkäätte tästä asusta? Mä niin toivon, että ulkona tarkenisi jo tällaisessa vaatetuksessa.. Nämä kuvat on otettu lauantaina, mutta tossa päällä tietenkin oli takki ja kaulahuivi.. Kevään merkkejä on jo kuitenkin ilmassa, huomatakaa vaikka ton vikan kuvan auringonpaiste, joka tulee suoraan silmiin ja idioottimainen hymy, joka johtuu siitä auringonpaisteesta. Conversetkin on ollut käytössä jo muutaman kerran viime viikolla, vielä tosin joutuu ehkä odottamaan jonkin aikaa, että uskaltaa ottaa valkoiset taas käyttöön.. Mä en ehkä pysty tarpeeksi hehkuttamaan miten paljon odotan jo kevättä ja miten innoissani olen tästä lisääntyvästä valon määrästä, talvi on tuntunut jotenkin niin synkältä ja loputtomalta.. Vaikka olisihan se pitänyt jo tähän ikään mennessä oppia, että aina se kevät sieltä lopulta tulee..

8 kommenttia:

 1. Tosi kiva asu! Niin "riikkamainen"! :>

  VastaaPoista
 2. Niin ihana kevätfiilis sun asussa ja näissä kuvissa!! <3
  Tulispa se kevät oikeasti pian, eikä enää hyökkäisi mitään kauheaa takatalvea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joo mäkin pelkään takatalvea, kuitenkin lunta joskus huhtikuun alussa, hyi hyi..

   Poista
 3. Ihana asu :) milloin oot ostanu ton napapaidan? mahtaiskohan löytyä vielä kaupoista? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ostin sen marraskuussa, ihan samoja ei ole näkynyt enää (en kyllä ole kovin tarkasti edes etsinyt), mutta samantapaisia lyhyitä paitoja on paljon mm. Bikbokissa.

   Poista
 4. Ihanan kevyen näköinen asu, kevät tulee onneksi kovaa vauhtia! On kyllä just eikä melkein sun tyyliä ihan täysin koko kokonaisuus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mä vaan olen niin malttamaton, toivon että olisi jo vähintään +10 :)

   Poista