sunnuntai 9. helmikuuta 2014

NRJ Workout Turku

R: Mitä saadaan kun yhdistetään komeita räppärimiehiä ja kova treeni? Se nähdään 1.3, kun Turun Caribiassa järjestetään NRJ Workout. Kyseessä on iso ryhmäliikuntatapahtuma, jonka erikoisuutena on Rähinä Treeni, jonka vetävät Elastinen, Uniikki ja Brädi. Treeni yhdistää ainutlaatuisella tavalla livemusiikin ja kuntoilun. Artistit räppäävät lavalla, kun me muut jumpataan musiikin tahtiin, kuulostaa ihan mielettömän hauskalta!


Rähinä Treenin lisäksi tarjolla on kymmeniä muitakin ryhmäliikuntatunteja, luentoja, juoksukoulua, tapahtumatarjouksia jne.. Joten vaikka räppimusiikki ei kiinnostaisikaan, niin paikalle kannattaa tulle ehdottomasti! Päivän aikana voi mennä hikoilemaan Body Pumpiin, joogaamaan, kokeilemaan CrossFitiä tai vaikka jammailemaan BodyJamiin. Yhteensä päivän aikana järjestetään kymmeniä erilaisia ryhmäliikuntatunteja ja samalla pääsymaksulla voi käydä vaikka kymmenessä jumpassa, jos kunto kestää. Tarjolla on myös Sauna Yogaa, jota ehdottomasti suosittelen kokeilemaan. Me oltiin viime syksynä testailemassa sauna yogaa, siitä voi lukea lisää täältä. 


Tapahtuma järjestetään siis maaliskuun ensimmäisenä päivänä, lauantaian 1.3 Turun Caribiassa klo 9-19. Lisätietoja voitte käydä kurkkimassa tapahtuman nettisivuilta täältä. Lippu tapahtumaan maksaa ennakkoon ostettuna 39 euroa ja hintaan sisältyy kaikkien jumppien lisäksi pääsy illalla Apollo Live clubille (ennen klo 01.00). Myös ovelta saa lippuja, mutta hinta on tällöin luonnollisesti vähän korkeampi.  Me ollaan Jennan kanssa ehdottomasti menossa paikalle, kuka muu tulee? Toivottavasti mahdollisimman moni! Mä olen ollut muutaman kerran aiemminkin näissä isoissa ryhmäliikuntatapahtumissa, jotka on olleet toinen toistaan huikeampia. Oikeasti, se fiilis kun selviää hengissä 5-6 rankasta ryhmäliikuntatunnista, on mahtava. Suosittelen! Tällaisissa tapahtumissa on myös helppo mennä kokeilamaan ihan uudenlaisia ryhmäliikuntatunteja, kun samalla pääsymaksulla pääsee monelle tunnille. Mutta, nyt energistä sunnuntaita kaikille! Mä olen viettänyt treenitöntä viikonloppua pitkästä aikaa, illalla taidan kyllä lähteä lenkille..

Postaus toteutettu yhteistyönä

2 kommenttia:

  1. En tiennytkään tälläisestä tapahtumasta kuulostaa ihan huikeelta!

    VastaaPoista